Guest Legato Posted March 8, 2013 Report Share Posted March 8, 2013 Witam, przeglądając wczoraj film mistrza W 6min. stosuje specjalny preparat na brzegi oraz obcas obuwia. Jako "Świeżak" w temacie chciałbym się dowiedzieć co to takiego. Przeglądałem ofertę sklepu multirenowacja.pl, jednak nie potrafiłem odszukać. Z góry dziękuję za pomoc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted March 8, 2013 Report Share Posted March 8, 2013 Specjalny barwnik woskowy do podeszw i obcasów. Dostępny, ale w dużych opakowaniach, gdyż to raczej oferta dla Szewców, których takie właśnie opakowania interesują Tanil Saphir w 3 kolorach: http://multirenowacja.pl/barwnik-woskowy-do-obcasow-i-podeszw-tanil-saphir-1000ml.html pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Legato Posted March 8, 2013 Report Share Posted March 8, 2013 Dziękuję nie_problem ! Produkt uważam za świetny, przydałby się do mojego arsenału. Szkoda tylko że nie można dostać go w sensownej pojemności. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted March 8, 2013 Report Share Posted March 8, 2013 Podeślij proszę zapytanie mailem na adres sklepowy czy Tanil jest do nabycia w małych opakowaniach. Swego czasu mieliśmy kilka takich. Nie obiecuję, ale jak możemy, to pomożemy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts