Guest Ele Posted March 7, 2013 Report Share Posted March 7, 2013 Męskie ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
makowiec Posted March 7, 2013 Report Share Posted March 7, 2013 Wygląda bardzo ascetycznie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Legato Posted March 7, 2013 Report Share Posted March 7, 2013 Prostota ponad wszystko. Bardzo mi się podobają, sam mógłbym w takich chodzić latem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bananetti Posted March 7, 2013 Report Share Posted March 7, 2013 Dla mnie za bardzo koszerne, temat sandałów u Panów uważam że w samej swojej naturze jest dość delikatny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted March 7, 2013 Report Share Posted March 7, 2013 Ma coś w sobie. Do mnie ta prostota trafia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
difer Posted March 7, 2013 Report Share Posted March 7, 2013 Lubię urok prostoty, ot po prostu sandał i już , ale z futrówką i paskiem wzmacniającym pod futrówką na pewno były by żywotniejsze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwinto Posted March 7, 2013 Report Share Posted March 7, 2013 Dla mnie za bardzo koszerne, temat sandałów u Panów uważam że w samej swojej naturze jest dość delikatny przepraszam ale nie kumam, dlaczego koszerne??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bananetti Posted March 7, 2013 Report Share Posted March 7, 2013 Ni mniej, ni więcej a za surowe. Ale to jest wyłącznie moja opinia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ele Posted March 8, 2013 Report Share Posted March 8, 2013 Dziękuję za opinie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ele Posted March 8, 2013 Report Share Posted March 8, 2013 Bananetti, mogę wiedzieć co miałeś na myśli: temat sandałów u Panów uważam że w samej swojej naturze jest dość delikatny chętnie poznam Twój punkt widzenia. Difer, z czego jes taki pasek wzmacniający?? Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bananetti Posted March 9, 2013 Report Share Posted March 9, 2013 W sezonie zerknij na stopy męskie i oceń jaki procent nóg nosi sandały. W mojej młodości sandał był traktowany jako obciach. Teraz cenię sobie komfort i noszę sandały (modele bardziej sportowe, trekingowe). Twój projekt wg mojej oceny na drobną męską nóżkę może i będzie wyglądał OK. natomiast nie widzę go na typowej męskiej szerokiej i długiej stopie. Po drugie sandał z tak cienką podeszwą będzie słabo amortyzował wstrząsy przy noszeniu po twardych miejskich podłożach. To jest tylko i wyłącznie moja subiektywna ocena. W mojej ocenie jest dość ciężko zrobić ciekawy, męski sandał w warunkach domowych. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
difer Posted March 9, 2013 Report Share Posted March 9, 2013 Difer, z czego jes taki pasek wzmacniający?? Taśma nylonowa różnej szerokości ,cienka ,nie elastyczna, dostępna w tekstyliach. Pasek w palcach z gołej skóry, będzie miał tendencję do rozciągania się. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts