Ele 7 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Marzec 2013 (edytowane) Próba patyny na tych malutkich japonkach (robione na miarę). Moja pierwsza patyna, więc bądźcie wyrozumiali.. Edytowane 7 Marzec 2013 przez Ele 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nie_problem 194 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Marzec 2013 Czyżby EMERALD - color of the Year 2013? http://coloroftheyear.sephora.com/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ele 7 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Marzec 2013 (edytowane) hehe, raczej takie barwniki miałam, a przy okazji bardzo mi się podoba gra kolorów z tej gamy Można powiedzieć, że trafiłam Edytowane 8 Marzec 2013 przez Ele Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krizg77 20 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Marzec 2013 Dzień dobry Rewelacyjne sandałki Ele (pamiętam kiedyś takie kolory pokazywałaś) i dopiełaś swego te kolory i perfekcyjne połyski SUPER PROJEKT i do lata już niedaleko ...robione na miarę... oj ktoś z dumy będzie chodził z głową zadartą w chmury... :innocent: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bananetti 49 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Marzec 2013 Ciekawy wzór i w tym przypadku dodaje uroku zgrabnej stopie jednocześnie nie zasłaniając jej za mocno. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kinia 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Marzec 2013 trafiłaś! hit sezonu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach