nie_problem Posted March 6, 2013 Report Share Posted March 6, 2013 Przyznam, że pytanie mnie nieco zaskoczyło i konsultuję już sprawę z producentami środków, ale może macie jakieś doświadczenia własne lub sugestie w tym zakresie? Poszukuję przewodzącego prąd elektryczny lakieru do skóry (licowej) ewentualnie preparatu impregnacyjnego, eliminującego elektryzowanie się skóry (gromadzenie się na powierzchni skóry elektrostatycznego ładunku wskutek pocierania o różne materiały). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AXE316 Posted March 6, 2013 Report Share Posted March 6, 2013 Zbyt mało danych . W jakim celu ? Znam chińską "gumę" która potrafi doprowadzić do takich ładunków elektrostatycznych, że można się zdziwić . Pytanie może mieć zasadność - jednakże prosił bym więcej o butach i przeznaczeniu .(producent ,kraj produkcji, obuwie codzienne / robocze ). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted March 6, 2013 Author Report Share Posted March 6, 2013 Brak innych danych. Pytanie w całości brzmi, jak zacytowano. Nie wiem czy chodzi w ogóle o buty. Jak inne dane się pojawią na pewno doinformuję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AXE316 Posted March 6, 2013 Report Share Posted March 6, 2013 Ja mam czas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts