Mika Posted March 5, 2013 Report Share Posted March 5, 2013 proszę o pomoc, poszukuję eleganckich a jednocześnie oryginalnych butów do ślubu, najlepiej by sklep/producent znajdował się w Częstochowie vel okolicy dziękuję z góry za pomoc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asia84 Posted March 5, 2013 Report Share Posted March 5, 2013 (edited) proszę o pomoc, poszukuję eleganckich a jednocześnie oryginalnych butów do ślubu, najlepiej by sklep/producent znajdował się w Częstochowie vel okolicy dziękuję z góry za pomoc hej Mika, ja tez miałam podobny problem z ich znalezieniem, czewa ogólnie nie posiada zbyt dużo takich sklepów, choć producentów jest na pęczk, ale szału nie ma!!! Super buty znalazłam ( co było dla mnie dużym zaskoczeniem!!!)Treść moderowana z jednoczesnym oznakowaniem "dwóch" userów jako spamerzy (kolegom pozostawiam decyzyjność co do dalszego postępowania) . Jest tam baardzo duzy wybór ślubnych butów, i był nawet mój rozmiar 40! Bardzo fachowa obsługa, zresztą sama sie przekonasz Edited March 7, 2013 by AXE316 Treść czysto spamująca od tego samego usera ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mika Posted March 5, 2013 Author Report Share Posted March 5, 2013 Dzięki za pomoc asia84, może uda mi się jeszcze dzis tam podejść nie sądziłam, że są tam takie buty, a tyle razy tam byłam! pochwalę się, jak tylko kupię. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted March 5, 2013 Report Share Posted March 5, 2013 Zdecydowanie polecam hiHeel: http://www.wbutach.pl/topic/1090-hiheel-damskie-buty-recznie-malowane/ Buty można sobie zamówić pod kolor wiązanki dla przykładu pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HIHEEL Posted March 7, 2013 Report Share Posted March 7, 2013 Witam, przykładowy motyw na buty ślubne. Do tego motywu użyliśmy standardowych szpilek na czarnej podeszwie i obcasie - takie akurat mieliśmy "wolne":-) Wykonujemy w tym momencie kilka zamówień ślubnych szpilek - jak będą gotowe opublikujemy. Administratorowi dziękujemy za rekomendację Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted March 7, 2013 Report Share Posted March 7, 2013 No właśnie o takie realizacje mi chodziło Myślę, że tu jest spore pole do popisu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HIHEEL Posted March 7, 2013 Report Share Posted March 7, 2013 Jeden ze wstępnych projektów.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted March 7, 2013 Report Share Posted March 7, 2013 Oj Panny Młode będą waliły drzwiami i oknami Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HIHEEL Posted March 7, 2013 Report Share Posted March 7, 2013 Kolejny szkico-malunek:) a z papieru na buta.. Szkic to w zasadzie wstępny pogląd kompozycji motywu. Jednak wrażenie robi efekt końcowy:) W każdego motyw można wpisać inicjały pary oraz datę ślubu - według życzenia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AXE316 Posted March 7, 2013 Report Share Posted March 7, 2013 Na przyszłość proszę userów asia84 oraz Mika O nie rozdwajanie własnej jaźni - kolejny wybryk zostanie potraktowany wciągnięciem na listę innych for i tym samym uniemożliwienie obejrzenia treści (a lista for jest ogromna ) W związku z sytuacją zaistniałą proszę o kontakt !Dziękuję równolegle za zgłoszenie . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted March 7, 2013 Report Share Posted March 7, 2013 Dajmy userowi szansę, bo temat całkiem fajny. Tylko wejście na Forum w bardzo złym stylu, ale któż błędów nie popełnia. Grunt to wyciągnąć właściwe wnioski Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
natala2211 Posted March 29, 2013 Report Share Posted March 29, 2013 Witam ja kupiłam tu buty ślubne i byłam bardzo zadwolona także Panią które chcą się t wen szczególny dzień czyć wyjątkowo Drogie Panie podaję wam link i zachęcam do zobaczenia. Może Pani jest Zadwolona my nie jesteśmy zadowoleni natomiast z powodu spamowania na forum . ADMIN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Something Blue Posted April 30, 2013 Report Share Posted April 30, 2013 (edited) Edited April 30, 2013 by nie_problem - SPAM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AXE316 Posted April 30, 2013 Report Share Posted April 30, 2013 Ty nie_problem jakiś litościwy jesteś dla spamerów . Niestety ja już taki nie jestem . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwinto Posted April 30, 2013 Report Share Posted April 30, 2013 popieram złego admina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AXE316 Posted April 30, 2013 Report Share Posted April 30, 2013 No to ma chomąto moderacyjne i zdziwienie w oczach jeśli się kiedyś zaloguje, w co wątpię szczerze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted May 1, 2013 Report Share Posted May 1, 2013 A szkoda w sumie, bo wątek wydaje się potrzebny i ciekawy. Gdyby tylko znalazł się ktoś, kto temat mógłby fajnie rozwinąć to pewnie marketingowo forum by nawet z miłą chęcią wsparło. Należy jedynie zacząć od ciekawych treści, tutorialu, wskazówek, fotek ... czegoś co ludzi zainteresuje. Sam temat malowania satyny po ślubie mógłby być bardzo interesujący (będziemy teraz testować akurat takie farbki), a trendy, możliwości, zestawy dla Kobiet to już bajka ... Także apel do kolejnych firm chcących zaistnieć - można, zachęcam nawet. Najpierw jednak forum oczekuje zaangażowania i ciekawych treści, a nie nachalnej reklamy! pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AXE316 Posted May 3, 2013 Report Share Posted May 3, 2013 Eeeee tam ... Ja lubię takich banować - zapraszam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KatarzynkaK Posted February 1, 2016 Report Share Posted February 1, 2016 Poszukaj w sklepach internetowych takich jak ten - ... SPAM... Ceny konkurencyjne i duży wybór. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest asia nowak Posted June 25, 2016 Report Share Posted June 25, 2016 :censored: ja kupiłam do swojego ślubu te ... SPAM ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Podbielska Posted March 27, 2020 Report Share Posted March 27, 2020 W dniu 7.03.2013 o 19:43, HIHEEL napisał: Witam, przykładowy motyw na buty ślubne. Do tego motywu użyliśmy standardowych szpilek na czarnej podeszwie i obcasie - takie akurat mieliśmy "wolne":-) Wykonujemy w tym momencie kilka zamówień ślubnych szpilek - jak będą gotowe opublikujemy. Administratorowi dziękujemy za rekomendację Bardzo ładne, robią wrażenie, taki trochę jakby motyw ludowy, czyż nie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts