nie_problem Posted February 20, 2013 Report Share Posted February 20, 2013 Proszę się skupić i przyjrzeć się detalom przynajmniej przez minutę: http://www.hsmaker.com/harlemshake.asp?url=http%3A%2F%2Fwbutach.pl Ciekawiej? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ahaswer Posted February 20, 2013 Report Share Posted February 20, 2013 nie znacie litości? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick555 Posted February 20, 2013 Report Share Posted February 20, 2013 oczy mnie penkli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Legato Posted February 21, 2013 Report Share Posted February 21, 2013 Bardzo fajny podkład muzyczny - "Collo Te Ravitta" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwinto Posted February 21, 2013 Report Share Posted February 21, 2013 eeeeeeeee Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted February 21, 2013 Author Report Share Posted February 21, 2013 Muza nie ta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwinto Posted February 21, 2013 Report Share Posted February 21, 2013 zatkało mnie, super bajery tylko jak by za dużo :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted February 21, 2013 Author Report Share Posted February 21, 2013 Spokojnie To tylko żart Nowy projekt będzie, ale musimy go jeszcze dopieścić To co w linku nie ma z tym nic wspólnego haha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwinto Posted February 21, 2013 Report Share Posted February 21, 2013 całkiem podobny do Ciebie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted February 22, 2013 Author Report Share Posted February 22, 2013 No dobra Wcześniej to był żart Teraz już wdrożyliśmy prawdziwy nowy projekt Nowe logo w trakcie opracowywania. Komentarze, uwagi, sugestie mile widziane Jak Wam się podoba? pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwinto Posted February 22, 2013 Report Share Posted February 22, 2013 jest superrrrrrrr !!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick555 Posted February 22, 2013 Report Share Posted February 22, 2013 Jest fajniej imo. Ja bym zmienił jeszcze jedną rzecz, o ile można. Te butony, co oznaczają nieczytane tematy/wątki są teraz szare ciemne albo jasne (przynajmniej na moim monitorze). Może warto je zmienić na coś bardziej oczo[beeep]nego[/b] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwinto Posted February 22, 2013 Report Share Posted February 22, 2013 nie nie jest super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted February 22, 2013 Author Report Share Posted February 22, 2013 Jest fajniej imo. Ja bym zmienił jeszcze jedną rzecz, o ile można. Te butony, co oznaczają nieczytane tematy/wątki są teraz szare ciemne albo jasne (przynajmniej na moim monitorze). Może warto je zmienić na coś bardziej oczo[beeep]nego[/b] Nieczytany jest szary. Czytany czarny. Myślisz o kolorze, który by mocniej świecił? Jakieś konkretne propozycje? ... hmmm możemy coś pokombinować, tylko, żeby nie zrobić tu disco-forum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AXE316 Posted February 26, 2013 Report Share Posted February 26, 2013 Koledzy zapomnieli chyba o jednym dość ciekawym elemencie skina który może zmieniać każdy obecnie z Was . Wszystko nawet mi nie jest do końca jasne więc nie odpowiem ani ja ani nikt chyba inny . Proponuję kliknąć i się pobawić ,tymczasem korzystając bardziej w pełni z możliwości dość mało spotykanych i dotyczących własnych i indywidualnych możliwości dla każdego użytkownika z osobna - zmienić można tło forum podkładając grafikę zawieszoną w sieci (zawsze będzie widoczna w tle dopóki nie wyczyścicie sami przeglądarki lub nie cofniecie lub zastosujecie inne ustawienia ) Możliwości w sumie nie są przeogromne ale i nie małe Miłej zabawy do chwili kiedy inny z adminów stwierdzi iż zabawa taka nie powinna jednak mieć miejsca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted February 26, 2013 Author Report Share Posted February 26, 2013 (edited) Myślę, że nikt o niczym nie zapomniał, a konfigurator tła powinien pozostać dostępny dla wszystkich. Nie widzę sensu go ograniczać. P.S. Usunąłem zdwojony post, ale wyparował Twój screen tym samym. Czy możesz go wrzucić na miejsce ponownie? Edited February 26, 2013 by nie_problem - widać już widać - THX :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts