nie_problem Posted February 19, 2013 Report Share Posted February 19, 2013 Cześć! Potrzebujemy Waszej opinii, sugestii, wskazówek Które logo najbardziej Wam się podoba? Czy w tym podobającym się warto coś zmienić? Są może pomysły na inne logo? Każda opinia będzie dla nas niezmiernie cenna pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nowy Posted February 19, 2013 Report Share Posted February 19, 2013 Mi się podoba tak jak jest, a z nowych propozycji stawiam na drugie od góry z pierwszego obrazka. Może trochę przypomina logo jakiegoś pensjonatu ale mi pasuje 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted February 19, 2013 Author Report Share Posted February 19, 2013 Dzięki za opinię ... cholerra, że obecne się komuś spodoba to się nie spodziewałem, bo to taka moja zapchajdziura Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nowy Posted February 19, 2013 Report Share Posted February 19, 2013 Przyzwyczajenie robi swoje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick555 Posted February 22, 2013 Report Share Posted February 22, 2013 W mojej opinii, coś z grafiki z lewej strony. Choć moja małżonka podpowiada pierwsze z góry, z środkowego. BTW Filip ma zajefajne pomysły. Może pomoże jakby miał ciut czasu. Projektował nasze stajenne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted February 22, 2013 Author Report Share Posted February 22, 2013 Cholera, każdy ma nieco inną wizję Admini też nie są zgodni No nic ... coś się wymodzi, a jak ktoś stworzy coś wyjątkowego, to najwyżej podmienimy. W końcu nawet PZU zmieniło po latach logo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts