Guest Polka Posted February 19, 2013 Report Share Posted February 19, 2013 Podobno mężczyzn odrzucają tzw. buty kaczuszki, czyli na takim malutkim obcasie. Słyszałam to od kilku moich kolegów. Że niby śmiesznie w nich wyglądamy, zgodzicie się z tym?... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted February 19, 2013 Report Share Posted February 19, 2013 Może i coś w tym jest, ale w mojej ocenie to zależy od całego zestawu. Wyobrażam sobie dobrze wyglądające "kaczuszki" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nowy Posted February 19, 2013 Report Share Posted February 19, 2013 Aż musiałem wygooglować Chyba nie chodzi o wygląd butów samych w sobie bo może i nie są brzydkie, tylko o uczucie ze to po prostu szpilki o za krótkim obcasie. W tych butach czegoś po prostu wizualnie brakuje, Poza tym nie rozumiem po co się je zakłada. Buty niskie na szerokim obcasie, rozumiem- stabilne, zachowawcze, wygodne itd. Buty na wysokim obcasie- eleganckie, seksowne, dodają parę cm. niższym kobietom... Buty bez obcasa- najwygodniejsze, mniej formalne. Ale kaczuszki to takie coś pomiędzy, hybryda. Z założenia nie lubię hybryd i chyba przy tym pozostanę. No offence Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
buciki Posted February 24, 2013 Report Share Posted February 24, 2013 Nie chce nikogo tutaj obraźać , ale te buty to obciach na całego . Są one tylko do chodzenia po domu , a nie w gronie przyjaciół. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwinto Posted February 25, 2013 Report Share Posted February 25, 2013 buty jak buty kwestia gustu, ja tam w gumofilcach chodzę, czy śmiesznie wyglądają? zależy jakie nogi je noszą Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kochambuty Posted March 1, 2013 Report Share Posted March 1, 2013 Myślę, że to kwestia wieku i możliwości nóg. Młode kobiety stronią od tego typu butów. Niskie kobiety również. Z czasem jednak i te buciki znajdują fanki, ponieważ tylko taki obcas mogą fizycznie okiełznać. A ważne, że to nadal jest obcas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nowy Posted March 1, 2013 Report Share Posted March 1, 2013 Jeśli to jedyna przystępna forma obcasa to ja już wolę kobietę w butach na płaskiej podeszwie. a stwierdzenie: A ważne, że to nadal jest obcas. To jak powiedzenie o Fiacie Multipla "ważne że to dalej samochód" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kochambuty Posted March 2, 2013 Report Share Posted March 2, 2013 Porównanie do Multiply udane nie powiem. Grunt to poczucie humoru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts