Guest Raven shoes Posted February 16, 2013 Report Share Posted February 16, 2013 buty dalej robione bes kopyt, ale odkładam sobie pieniędze żeby takowe nabyć . Mam nadzieję zę komuś się owe dwie pary spodobają pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted February 16, 2013 Report Share Posted February 16, 2013 Bananowych nie założę, ale te drugie mnie kręcą Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SCHUSTER LESZNO Posted February 16, 2013 Report Share Posted February 16, 2013 Sie przeleć w nich po jakimś skatepark tam szybko znajdziesz potencjalnych nabywców wiem co pisze jak jeszcze jednemu czy drugiemu wzmocnisz miejsca w których najcześćiej przećierają od deski masz kope przeróbek i zamówien !!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Raven shoes Posted February 17, 2013 Report Share Posted February 17, 2013 sam jeżdże na deskorolce 10 lat stąd cała ta pasja pracuje nad modelami które będe naprawdę wytrzymałe zresztą i tak każdy element jest i szyty i klejony mam jeszcze problem z porządnymi podeszwami Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
makowiec Posted February 17, 2013 Report Share Posted February 17, 2013 Podeszwy znajdziesz lub zrobisz. Gorzej z pozostałymi elementami. Jeśli już coś jest, to w takich beznadziejnych kolorach aż oczy bolą. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts