ComeToDaddy Posted January 10, 2013 Report Share Posted January 10, 2013 Witam, mam ogromny problem, mianowicie nie mogłem znaleźć butów mimo, że szukam już około miesiąc to żadne nie wydawały mi się odpowiednie, zresztą sami wiecie jak jest Sęk w tym, że kiedy znalazłem te, które idealnie we mnie trafiają okazuje się, że nie ma rozmiaru i nie będzie, a w necie pustka na ich temat. Chodzi o te buty: http://www.eobuwie.com.pl/product-pol-38120-Polbuty-GINO-ROSSI-MP1363-CWCW-GUM-5700.html A pytanie brzmi: Czy znacie jakieś modele jak najbardziej zbliżone do tego? Bądź znacie stronkę, na której dostane ten konkretny model ? Z góry serdecznie dziękuję za pomoc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted January 10, 2013 Report Share Posted January 10, 2013 A morze ktos z forumowiczow podejmie wyzwanie i zrobi TAKIE BUTY jaki rozmiar Cie interesuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ComeToDaddy Posted January 10, 2013 Author Report Share Posted January 10, 2013 Rozmiar na wkładkę o długości 28,5 cm A jakie są koszta wykonania takich butów ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted January 10, 2013 Report Share Posted January 10, 2013 Kupujesz Beżowe: http://allegro.pl/buty-gino-rossi-modne-zamszowe-bezowe-hit-42-i2896410183.html I malujesz na granat lub czerń za pomocą Tarrago Suede Dye lub Saphir Teinture Francaise Tu trochę przykładów: http://www.wbutach.p...amszu-i-nubuku/ A tu konkretnie całkiem podobna akcja: http://mrvintage.pl/...loru-butow.html Aha - po robocie wklejasz nam fotorelację, bo lubimy tu takie inicjatywy Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ComeToDaddy Posted January 10, 2013 Author Report Share Posted January 10, 2013 Pomysł bardzo ciekawy, ale dość ryzykowny. Mam na myśli to, że cena tych butów to 350zł, a ja mam 18lat i jeszcze nie zarabiam, więc kiedy zrąbie robotę i wyjdzie mi jakiś nieciekawy kolor będę trochę w plecy. A uwierzcie mi, że 350zł za buty to sporo dla osiemnastolatka ; D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted January 11, 2013 Report Share Posted January 11, 2013 Tak to jest z przecenami i okazjami. Cena w linku, który podałeś jest prawdopodobnie niższa, ponieważ sklep wyprzedaje końcówki - dlatego oferta dotyczy jednego rozmiaru. Cena jest niższa, ale wybór mniejszy. W takich przypadkach po prostu trzeba trafić i nie ma co za mocno napalać się na model w tej cenie, bo tam gdzie są pełne rozmiarówki najczęściej aktualna będzie cena sugerowana. W mojej ocenie pozostaje wobec tego kupić beżowe i nie malować lub szukać innych okazji / podobnych modeli mieszczących się w założonym budżecie. pozdrawiam 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ComeToDaddy Posted January 11, 2013 Author Report Share Posted January 11, 2013 W sumie znalazłem przed chwilą nawet kilka ciekawych modeli, z tym, że najgorsza jest kwestia koloru, gdyż właśnie ten odcień niebieskiego wydaje mi się najbardziej odpowiedni Jestem w stanie ścierpieć większy wydatek wzamian za jakoś i to czego chcę, ale niestety nawet nie mam na to okazji : D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ComeToDaddy Posted January 11, 2013 Author Report Share Posted January 11, 2013 Swoją drogą dziękuję za pomoc I zwracam się do wszystkich z prośbą zlinkowania mi tych bądź podobnych butów w przypadku natrafienia na takie (do zakupu jeszcze ponad miesiąc) Jeszcze raz serdecznie dziękuję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest 1sport Posted January 12, 2013 Report Share Posted January 12, 2013 Tak w zasadzie to powinniśmy zacząć od ustalenia budżetu jaki posiadasz na zakup butów i dopiero potem doradzać. Tutaj masz buty za 350zł,piszesz ze to sporo,ale pamiętam także o tym,że jest to cena promocyjna,a właśnie teraz w styczniu jest szereg wyprzedaży w sklepach internetowych,także i u nas,więc można kupić interesujący Cię model znacznie taniej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ComeToDaddy Posted January 12, 2013 Author Report Share Posted January 12, 2013 Co do ceny to myślałem własnie tak do 350zl. A swoją drogą ja to nie mam szczęścia... te buty prezentują się super ale jak zwykle nie ma na mnie rozmiaru ; D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest 10tolek Posted October 23, 2013 Report Share Posted October 23, 2013 (edited) Polecam Ci internetowy sklep ... ...Tam znajdziesz szeroki wybór butów i liczne promocje. Możesz jeszcze dostać 5 dych rabatu jeśli wyślesz mail zgłoszeniowy A butów takich jakich Ty szukasz jest ogrom Wystarczy, że trafisz na promocję, a w tym sklepie co rusz jakieś promocje są Edited October 23, 2013 by nie_problem - Nie pozwalamy tu użytkownikom bez reputacji na polecanie serwisów zewnętrznych. Przykro nam - to forum nie jest słupem ogłoszeniowym. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts