Chris White Posted January 6, 2013 Report Share Posted January 6, 2013 Ręcznie wykonane Yorkshire jest nowy dokument oparty na osobistym życiu tych, którzy lubią tworzyć kawałki z surowych produktów używających tradycyjnych narzędzi.Seria zostanie opublikowana w trzech odcinków, z których pierwszy skupia się na indywidualne zamówienie buty produkowane w Yorkshire, w Anglii przez Slinger Tony, kto używa tylko tranditional metod sporządzenia obuwia. Seria będzie miejmy nadzieję lauching późną wiosną z następnych odcinków zostały dodane w późniejszych miesiącach roku. Poniżej pierwszy zwiastun serialu dokumentalnego. Mam nadzieję, że wszystko się spodoba i czekamy na uwagi siebie. Jeśli chcesz się upewnić, że nie przegapisz rozpoczęcie serii następnie upewnij się, zapisać się do mojego stronie vimeo lub zapisać stronę internetową. p.s. Przepraszam za mój biedny polski, jak jestem z Anglii DRAFT_EXPORTH.mov 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AXE316 Posted January 6, 2013 Report Share Posted January 6, 2013 Ok Chris We look forward to more, and look out for us Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AXE316 Posted January 6, 2013 Report Share Posted January 6, 2013 Haha wiedziałem że gdzieś widziałem twój film Zerknij na naszej stronie w shoutbox (na samym dole) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted January 6, 2013 Report Share Posted January 6, 2013 Jest klimat. Bardzo fajna inicjatywa. Czekamy na rozwój wydarzeń. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bananetti Posted January 7, 2013 Report Share Posted January 7, 2013 No, no .... Trzymam kciuki by reszta materiału była co najmniej tak rozpalająca wyobraźnię co wstęp. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
makowiec Posted January 7, 2013 Report Share Posted January 7, 2013 Mój kolega mawia tak: "...zapowiada się miodnie...". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts