ahaswer Posted January 5, 2013 Report Share Posted January 5, 2013 Jeszcze gorący, bo dzisiaj po południu kończony: Materiały to: jucht bydlęcy 1,8mm, blaszka mosiężna 0,3mm, knopik "stary mosiądz". Szyte ręcznie nicią SLAM 1mm. Całość barwiona i woskowana. Przepraszam za zdjęcia- żaden ze mnie fotograf. Dziękuję za uwagę i zapraszam do komentowania i krytyki 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
forester Posted January 5, 2013 Report Share Posted January 5, 2013 Cześć ahaswer Jeszcze parę trybików by się przydało, tyle miejsca zostało Fajna kopertka, bardzo mi się podoba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted January 5, 2013 Report Share Posted January 5, 2013 Bardzo fajny. AXE chciał swego czasu wymalować sobie podobne trybiki na butach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ahaswer Posted January 5, 2013 Author Report Share Posted January 5, 2013 Cześć ahaswer Jeszcze parę trybików by się przydało, tyle miejsca zostało Fajna kopertka, bardzo mi się podoba. Postaram się dorwać stary zegar- wtedy dodam "conieco" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AXE316 Posted January 6, 2013 Report Share Posted January 6, 2013 Bardzo fajny. AXE chciał swego czasu wymalować sobie podobne trybiki na butach No i dalej chce - ale jak sam się nie weźmie to nikt mu nie zrobi (dobrze ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts