nie_problem Posted December 12, 2012 Report Share Posted December 12, 2012 Kiedyś skórzane kurtki przechodziły z rąk do rąk pokoleniowo. Sam chyba gdzieś jeszcze mam po dziadku czarną skórę (muszę ją w końcu znaleźć) Jak jest dziś? Czy skórzana odzież, jak buty w ostatnim okresie jakościowo nie ma się najlepiej i po kilku sezonach jest do wyrzucenia? Macie jakieś skóry po ojcach, dziadkach, albo i lepiej? Czy skórzane kiecki też są ponadczasowe? Czy na przykład taka, za 20 lat nie będzie już OK? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacquesmich Posted December 12, 2012 Report Share Posted December 12, 2012 Kiedyś skórzane kurtki przechodziły z rąk do rąk pokoleniowo. Sam chyba gdzieś jeszcze mam po dziadku czarną skórę (muszę ją w końcu znaleźć) Jak jest dziś? Czy skórzana odzież, jak buty w ostatnim okresie jakościowo nie ma się najlepiej i po kilku sezonach jest do wyrzucenia? Macie jakieś skóry po ojcach, dziadkach, albo i lepiej? Czy skórzane kiecki też są ponadczasowe? Czy na przykład taka, za 20 lat nie będzie już OK? Powiem krótko ta skóra nie daje mi spokoju:) Pozdrawiam serdecznie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
e-sportowe.pl Posted December 13, 2012 Report Share Posted December 13, 2012 Właśnie się zastanawiam jak pielęgnować taką ... skórę Zupełnie poważnie. Kiecki też tluszczowo? Chyba najrozsądniej. Albo balsam do skór ... hmmm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AXE316 Posted December 13, 2012 Report Share Posted December 13, 2012 Takie obcisłe tłuszczowo odradzał bym . p.s. Zacięty zamek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ahaswer Posted January 5, 2013 Report Share Posted January 5, 2013 zaciął się w odpowiednim momencie aż żal naprawiać... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts