Łukasz Posted December 2, 2012 Report Share Posted December 2, 2012 Dziś przymierzałem w tym sklepie te buty: http://sklep.cropp.com/odziez-meska_6/buty_41/buty-meskie_38808.html/s/pcreateddate/a/11585 Zarąbiście są dopasowane, bardzo wygodne. Na metce oraz na esklepie podana jest informacja, że buty wykonane są w 90% ze skóry. Podobają mi się strasznie, lecz obawiam się przed zakupem ponieważ nie mam pojęcia co to jest za skóra a cena nie jest mała. Macie jakieś doświadczenia z obuwiem z tego sklepu? Dodam, że buty oczywiście "mejd in czajna" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted December 2, 2012 Report Share Posted December 2, 2012 Nubuk pewnikiem. Masa takich i podobnych butów na rynku - zerknij tu: http://www.wbutach.p...jak-o-nie-dbac/ "Made in China" - to pewien standard na tej półce obuwniczej, choć jakby powoli trend się odwracał pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukasz Posted December 2, 2012 Author Report Share Posted December 2, 2012 Ten temat co podałeś czytałem, świetnie tam wszystko opisałeś Twoim zdaniem warto zaryzykować taki but tej marki? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted December 2, 2012 Report Share Posted December 2, 2012 Nie potrafię nic napisać o marce Cropp. Nie ma doświadczeń, ani kontaktu. Natomiast miodowe nubuki są dla tych, którym się chce dbać o buty. Ci, którzy nie mają na to czasu lub są zwyczajnie leniwi nie polecam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukasz Posted December 2, 2012 Author Report Share Posted December 2, 2012 Ja chyba właśnie dojrzałem do tego aby odpowiednio zacząć dbać o buty i jestem w stanie zaryzykować żółte buty... Tylko martwi mnie ta marka... obawiam się czy te buty po prostu się nie rozpadną po kilku wyjściach. Nawet napisałem wiadomość do esklepu z prośbą o podanie rodzaju skóry. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
e-sportowe.pl Posted December 2, 2012 Report Share Posted December 2, 2012 Sklepy zazwyczaj wiedzą tyle, ile producent zamieści na metce, opakowaniu lub na naklejce z piktogramami. Czyli niewiele Obstawiam, że odpowiedź będzie ogólna. Skóra naturalna/nubuck. Czasem lepiej napisać do producenta Jak zechce odpowiedzieć, to zazwyczaj nieco ciekawiej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukasz Posted December 2, 2012 Author Report Share Posted December 2, 2012 Chętnie do producenta bym napisał ale nie mam pojecia kto nim jest Na prawdę chciałbym je kupić... wszystkie inne żółte trapery mi do końca wizualnie nie odpowiadały (no może poza cat'ami ale to nie ta cena) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marins Posted December 3, 2012 Report Share Posted December 3, 2012 Co prawda cropp nie jest typowo obuwniczą marką, ale fakt, że te wyglądają naprawdę super, jeśli chodzi o stronę wizualną. Zacząłem czytać o czyszczeniu takiego obuwia, bo wczoraj sobie sprawiłem .takowe tylko Lasockiego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts