loqinrock Posted November 24, 2012 Report Share Posted November 24, 2012 Witam, poszukuje sklepu w Toruniu gdzie mogę dostać buty wojskowe. Wszędzie gdzie patrzyłem albo wybór ogranicza się do standardowych glanów albo do opinaczy, bądź są to buty taktyczne Bates'a...szaleństwo... Interesują mnie buty w tym stylu: http://www.hanet.com.pl/Buty-Wojskowe-GI-COMBAT a jedynie można je dostać w bydgoszczy:/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
e-sportowe.pl Posted November 24, 2012 Report Share Posted November 24, 2012 Ja nie pomogę, ale zastanów się nad Haix'ami BW 2005, które kolega opisał w jednym z wątków. Chyba warto stówkę dorzucić w tym przypadku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AXE316 Posted November 24, 2012 Report Share Posted November 24, 2012 50 km to taki problem ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loqinrock Posted November 24, 2012 Author Report Share Posted November 24, 2012 50 km to taki problem ? ekhm...skoro cena butów wzrośnie o ~60 zł, strace na to 2-3h to problem. Być może ktoś zna sklep w Toruniu oferujący podobne obuwie o którym nie słyszałem. Po to chyba to forum jest...Panie Adminie.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted November 24, 2012 Report Share Posted November 24, 2012 (edited) haha ... oberwało się złemu Adminowi Jak ktoś będzie wiedział to pewnie pomoże, ale ... Polecam zapytać sprzedawcę, do którego link podałeś - może mają gdzieś punkty naziemne, albo coś polecą Jeżeli nie chcesz kupić w internecie, bo chcesz buty najpierw przymierzyć to polecam jednak się przełamać (jeżeli innej opcji nie będzie): Połóż stopę na białej kartce, odrysuj - zmierz długość byś miał dokładny wymiar Zadzwoń, albo napisz do sprzedawcy i poproś, by dobrał buty nie na podstawie danych producenta, lecz dopasowując długość wkładki wewnętrznej do Twojej stopy (niech osobiście zmierzy wkładkę, bo z tym naprawdę różnie bywa) Powiedz, że chętnie kupisz za pośrednictwem sklepu, a nie Allegro (tam też handlują), ale poproś o darmową wysyłkę (pominą prowizję Allegro i tak będą do przodu) Gdyby rozmiar nie pasował - ustawowo możesz towar w ciągu 10 dni zwrócić lub wymienić (wtedy odsyłasz i w sumie jesteś na 0) Dobry sklep zazwyczaj bez problemu zmierzy wkładkę i pomoże w optymalnym doborze rozmiaru. Tekst z Allegro sprawdza mi się w 79% Sprzedawcy wręcz nie nienawidzą monopolisty, z którym muszą współpracować Przy takiej strategii oszczędzasz przede wszystkim czas, nie ryzykując specjalnie Jakby co - intencje miałem dobre Z mojej strony tyle. Powodzenia pozdrawiam Edited November 24, 2012 by nie_problem OMG błąd ortograficzny :) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AXE316 Posted November 24, 2012 Report Share Posted November 24, 2012 Nie no 50- 60 km to troszkę więcej spacerkiem . Primo wcale nie daleko . Secundo zawsze można sie przełamać i kupić przez neta - masz 10 dni na zwrot bez podawania przyczyn w stanie nie wskazującym na użytkowanie (tak stanowi prawo). Tam zaraz oberwało Ed : No nie znamy innego adresu i tym samym rąbiemy się po cycach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bonifacy Posted December 30, 2017 Report Share Posted December 30, 2017 A propo butów wojskowych... Ile par butów ma żołnierz i z czego? Dwie, z czego jedną w magazynie! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts