SCHUSTER LESZNO Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 Obuwie nie odebrane od naprawy to u mnie prawdziwa plaga to w koncu moja nie zapłacona praca która doprowadziła mnie do szewskiej pasji wżiołem kilka par które nie rokowały by ich właściciele śie pojawiłi wrzućiłem w starą rame gwozdziarka pneumatyczna błyskawicznie bućiki przygwożdziła dla efektu zloty spray karteczka informująca co grozi za nie odebranie bućików na czas Efekt troche inny jak spodziewałem zamiast straszyć co drugi klient zachwycony !!!!!Ale najważniejsze że może ktoś sie czasem zastanowi zanim porzuci obuwie u szewca bo za ten obraz to chciałbym choćiaz dostac to co w niego włożyłem naprawiając te buty!!!!!!!Dopisze że pomysł nie jest do konca mój w pewnej hurtowni Szewskiej w Kaliszu tak są obite drzwi wejśćiowe ale w formie obrazu mój pomysł 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 WOW - to jest niesamowicie niesamowite :good: :clap: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
difer Posted November 20, 2012 Report Share Posted November 20, 2012 Nieodebrane buty to nie tylko twój problem , biorąc te dwa przypadki łatwo się domyślić, iż w skali kraju to już standard, przy obecnych cenach obuwia. Wracając do obrazu jaki stworzyłeś ,to już ma on wartość, to ile włożyłeś w naprawę, mnożąc przez wartość artystyczną (ja proponuje przelicznik 100). Inną racją jest że takie obrazy można tworzyć co rok bo będzie z czego. A czy próbowałeś brać zadatek choćby symboliczny?. Z innej beczki. Facet wychodzi z więzienia, za bramą przeszukuje kieszenie marynarki znajduje kiwt od szewca, niedaleko za rogiem , pomyślał zobaczę .Podaje kwit szewcowi ten znika na chwilę wraca i mówi będą na czwrtek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aneczka Posted November 20, 2012 Report Share Posted November 20, 2012 Pomysł bombowy:)gratki. Jeśli chodzi o naprawy u szewca-standardem powinno byc branie zaliczki-inaczej tego sobie nie wyobrażam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AXE316 Posted November 20, 2012 Report Share Posted November 20, 2012 Oby skala tego nie odbierania zamknęła Ci się w tych ramach. Pomysł zaj... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted November 21, 2012 Report Share Posted November 21, 2012 pomysł nie jest do konca mój w pewnej hurtowni Szewskiej w Kaliszu tak są obite drzwi wejśćiowe ale w formie obrazu mój pomysł SCHUSTER LESZNO, a dałbyś radę pokazać nam te drzwi z Kalisza? Albo poprosić ich, by sami pokazali? Strasznie ciekaw jestem jak to się prezentuje, a mam do Kalisza kawałek ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aneczka Posted November 21, 2012 Report Share Posted November 21, 2012 chetnie tez zobacze:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SCHUSTER LESZNO Posted November 21, 2012 Author Report Share Posted November 21, 2012 http://www.hurtszews...tszewski.com/�� Prosze tu znajdziecie te drzwi ten sklep prowadzi prawdziwy Szewc z ojca dziadka i pradziadka poznałem i pracowałem z nimi osobiśćie wiec kichy nie sprzedają. W Zakładzie w Kaliszu na Marianskiej teraz w hurtowni na Wrocławskiej po dzien dzisiejszy wiszą certyfikaty wydane jeszcze za cara firma szewska z tradycjami!!!!!GORĄCO POLECAM TEN SKLEP PROWADZI GOŚĆ KTóRY ŚIE ZNA NA NASZEJ ROBOĆIE A NIE NASTAWIONY WYŁĄCZNIE NA BIZNES JAK MA TO MIEJSCE W WIĘKSZOŚĆI TEGO TYPU SKLEPACH!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AXE316 Posted November 21, 2012 Report Share Posted November 21, 2012 Wiesz czasami świadomie lub nie ,ale i pozostałe sklepy poniekąd jakoś nie dają umierać temu fachowi . Fakt wiele z nich to naprawdę mroczna strona . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
e-sportowe.pl Posted November 21, 2012 Report Share Posted November 21, 2012 To kto ich na forum zaprosi, by fotkę nam tu wstawili i trochę opowiedzieli o cieniach oraz blaskach fachu na przestrzeni lat? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AXE316 Posted November 21, 2012 Report Share Posted November 21, 2012 Schuster. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zygi Posted November 23, 2012 Report Share Posted November 23, 2012 Jak buty są w dobrym stanie, to zawsze można na allegro wrzucić, a nuż ktoś kupi Obraz genialny! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SCHUSTER LESZNO Posted November 23, 2012 Author Report Share Posted November 23, 2012 Byłem zdziwiony ilosćią odwiedzin ale znalazłem faceebok pewnie to tak nakrecilo licznik dziekuje administratorom a obraz dedykuje Polskim Rzemieślnikom i ich nie zapłaconej pracy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AXE316 Posted November 23, 2012 Report Share Posted November 23, 2012 Ty się nie kiziaj i nie miziaj oraz nie wyginaj ,tylko leć robić fotę tych drzwi . P.s. To nie FB - inna okoliczność - znana adminom jednakże Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted November 23, 2012 Report Share Posted November 23, 2012 Dobra robota zawsze znajdzie uznanie Teraz zamieść tę lub inną fotkę w tym wątku i będziesz pierwszym obdarowanym http://www.wbutach.pl/topic/1389-swiateczny-prezent-dla-kazdego-majstra-szewca/ Szacun Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
e-sportowe.pl Posted November 26, 2012 Report Share Posted November 26, 2012 No to jakby ktoś jechał do tego Kalisza to pamiętać proszę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SCHUSTER LESZNO Posted November 26, 2012 Author Report Share Posted November 26, 2012 No to jakby ktoś jechał do tego Kalisza to pamiętać proszę Spokojnie bez piekarni kontaktowałem śię z szeryfem MBUT z Kalisza fote albo wstawi sam albo mi na maila wyśle panowie prosze o troche ćierpliwośći !!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted November 26, 2012 Report Share Posted November 26, 2012 Superrrr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aneczka Posted November 26, 2012 Report Share Posted November 26, 2012 no to czekamy:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marins Posted November 26, 2012 Report Share Posted November 26, 2012 Bez względu, jakim rzemiosłem się człowiek trudni, powinno być ono wynagradzane. Fakt wygląda przepięknie. Jednak nie zwróci to pieniędzy i czasu włożonego, w te buty. Nie mniej wielki podziw za kreatywność Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted November 26, 2012 Report Share Posted November 26, 2012 To prawda, ale to jest właśnie kreatywne działanie i profilaktyka, Taki obraz utrwala się klientom wpadającym do zakładu (nie sposób zapomnieć) - myślę, że odsetek zapominających może spaść Poza tym lepiej tak odreagowywać, niż rzucać butami Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aneczka Posted November 26, 2012 Report Share Posted November 26, 2012 heh rzut butem z poniedziałku:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted November 26, 2012 Report Share Posted November 26, 2012 A jak już o rzucaniu butami to ... słyszeliście o nowym trendzie? http://www.wbutach.pl/topic/349-dlaczego-ludzie-rzucaja-butami/#entry10865 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SCHUSTER LESZNO Posted December 25, 2012 Author Report Share Posted December 25, 2012 Zdrowych Wesołych i Szczesliwego Nowego ROku (choinka z mojej pracowni hehehehehe z butem oczywiśćie) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted December 25, 2012 Report Share Posted December 25, 2012 Hehe Bez buta się nie obędzie Wesołych SCHUSTER LESZNO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts