Igor Posted November 8, 2012 Report Share Posted November 8, 2012 (edited) witam ponownie, tak jak pisałem paski można robić ze wszystkiego co jest zrobione ze skóry jakiś czas temu zobaczyłem skórę o nazwie RedHide w kolorze czerwonym z zewnątrz i żółty w wewnątrz.. Miękka jest niesamowicie i niesamowicie mocna, z tego co widziałem w internecie najczęściej jest używana do robienia batów. Widziałem też że jeden z kolegów z innego forum zrobił z niej pasek i jak tylko znalazłem gdzie można ją kupić też "popełniłem" kilka pasków zdjęcia pokazują dwa jeden z nich ma wszywaną na stałe klamrę. paski maja charakter bardzo surowy (znowu 24mm i najlepiej do toolwatch). wiem że niektórym to się nie spodoba ale krawędzi nie da się wypolerować Są tak miękkie że papierem ściernym o żadnej gradacji nie da się nic zrobić Edited November 8, 2012 by Igor 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted November 8, 2012 Report Share Posted November 8, 2012 Rolada Ciekawa charakterystyka i właściwości skóry - z czego ona jest? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor Posted November 8, 2012 Author Report Share Posted November 8, 2012 Podobno z krowy ale w jakis specjalny sposób garbowana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts