Guest Posted November 3, 2012 Report Share Posted November 3, 2012 Witam.Mam trakie pytanie w sprawie butow hi-tec pathfinder wp czy nadaja sie do uzytkowania w lecie przez mlodego człowieka i czy sie nadaja do chodzenia w lecie do szkoły Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AXE316 Posted November 3, 2012 Report Share Posted November 3, 2012 Miło widzieć link . Fotę. Wiek młodego człowieka (też czuję się młodo). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted November 3, 2012 Report Share Posted November 3, 2012 Wrodzona ciekawość kazała mi zajrzeć Pytanie: po co gotować się w takich butach latem ... ? I do szkoły? To wakacje odwołali nam już nawet? Czy to jakoś inaczej? Po mojemu, nie ma co się męczyć. Lato to coś przewiewnego, tudzież sandały. No chyba, że do tej szkoły latem ... przez pola, łąki, rzeki, góry trzeba się przedzierać. Wtedy mógłbym się zastanawiać pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts