Guest Posted October 31, 2012 Report Share Posted October 31, 2012 Hej Zamawiał ktoś z Was buty przez internet? Znalazłem fajne buty ale boje sie że rozmiar nie będzie pasował ... ... Podobno można wymienić ale i tak mam obawy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted October 31, 2012 Report Share Posted October 31, 2012 Tak. Masa ludzi kupuje buty przez internet. Ważne, by nie kupować od podejrzanych firm, sprzedawców. To podstawa. Jeżeli kupujesz w wiarygodnej, sprawdzonej firmie, ani ze zwrotem, ani z wymianą nie będziesz miał problemów. Co do wątpliwości rozmiarowych - jeżeli nie jesteś pewien, zadzwoń, napisz maila do firmy z prośbą o zmierzenie wkładki w bucie i informację na ten temat. Później odrysuj stopę na białej kartce. Skonfrontuj i masz jakiś obraz sytuacji. Są też tacy, którzy idą do sklepu na ulicy mierzą buty, wracają do domu i zamawiają przez internet. Tego akurat nie pochwalam, bo z premedytacją angażuje się obsługę sklepu, która bywa naprawdę miła i w takim przypadku myślę, że warto zapłacić 20 PLN więcej i kupić na ulicy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marins Posted November 6, 2012 Report Share Posted November 6, 2012 Ja tam powściągliwie podchodzę do kupowania odzieży oraz obuwia przez neta. Powód jest prosty, ja gdy idę po buty to chce je mieć na już. Ok, gdy wszystko się zgadza w ciągu 3 dni mamy buty u siebie, ale gdy nr jest niewłaściwy, gdy wszystko się przeciąga przez reklamacje itd? Co wtedy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted November 6, 2012 Report Share Posted November 6, 2012 Wtedy trzeba brać poprawkę na przesunięcie w czasie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marins Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 Tak i to jest oczywisty fakt i przewaga sklepów stacjonarnych. Jedyny naprawdę ciekawy argument to nieograniczony wybór. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 ... + wygoda (Ci którzy nie lubią chodzić po sklepach rozumieją) + czas (choćbym chciał, ostatnio ciężko mi wyskoczyć na jakiekolwiek zakupy) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Lolo Posted January 11, 2013 Report Share Posted January 11, 2013 Nie ma sie czego obawiać,zakupy przez internet to sama przyjemność. W razie czego zawsze możesz wymienić na inny rozmiar,a sam paragon stanowił będzie podstawę gwarancji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest 3BUTY Posted February 4, 2013 Report Share Posted February 4, 2013 To fakt,poza tym wystarczy zmierzyć długość wkładki tym sposobem na pewno się nie pomylisz. Bo z numeracja różnie bywa,np w butach Lacoste jest nieco wyższa. Najlepiej patrzeć na długość wkładki,to niezawodny sposób. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
buciki Posted February 25, 2013 Report Share Posted February 25, 2013 90% Polaków kupuje takie rzeczy przez internet , ponieważ jest o wiele taniej niż w sklepie . Należy jednak uważać na nieuczciwych sprzedawców i pieniądze wysyłać tylko przez PayU . zmiejsza się wtedy ryzyko okradzenia Nas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest 1sport Posted March 20, 2013 Report Share Posted March 20, 2013 Śmiało polecam zakupy w Internecie. Ostatnio robiłem zamówienie na sportsdirect.co.uk. Mają w końcu możliwość dostawy obuwia do Polski. U mnie było to o tyle łatwe, że zdarzało się mi kupować buty w Wielkiej Brytanii. Rozmiary zawsze były ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
natala2211 Posted March 29, 2013 Report Share Posted March 29, 2013 (edited) Witam ja kupuję buty na internecie w skpelie ... ... i przyjemnością mogę wam polecić ponieważ nają ogromny wybór butów męskich w atrakcyjnych cenach a zwrot jest bezproblemowy także POLECAM ... ... Edited March 29, 2013 by nie_problem - w tym wątku nie promujemy sklepów, lecz dyskutujemy na temat sensu kupowania obuwia przez internet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts