Jump to content

Recommended Posts

Tak. Masa ludzi kupuje buty przez internet. Ważne, by nie kupować od podejrzanych firm, sprzedawców. To podstawa. Jeżeli kupujesz w wiarygodnej, sprawdzonej firmie, ani ze zwrotem, ani z wymianą nie będziesz miał problemów. Co do wątpliwości rozmiarowych - jeżeli nie jesteś pewien, zadzwoń, napisz maila do firmy z prośbą o zmierzenie wkładki w bucie i informację na ten temat. Później odrysuj stopę na białej kartce. Skonfrontuj i masz jakiś obraz sytuacji.

Są też tacy, którzy idą do sklepu na ulicy mierzą buty, wracają do domu i zamawiają przez internet. Tego akurat nie pochwalam, bo z premedytacją angażuje się obsługę sklepu, która bywa naprawdę miła i w takim przypadku myślę, że warto zapłacić 20 PLN więcej i kupić na ulicy :)

Ja tam powściągliwie podchodzę do kupowania odzieży oraz obuwia przez neta. Powód jest prosty, ja gdy idę po buty to chce je mieć na już. Ok, gdy wszystko się zgadza w ciągu 3 dni mamy buty u siebie, ale gdy nr jest niewłaściwy, gdy wszystko się przeciąga przez reklamacje itd? Co wtedy?

• 2 weeks later...
  • 1 month later...

Nie ma sie czego obawiać,zakupy przez internet to sama przyjemność. W razie czego zawsze możesz wymienić na inny rozmiar,a sam paragon stanowił będzie podstawę gwarancji.

• 4 weeks later...

To fakt,poza tym wystarczy zmierzyć długość wkładki tym sposobem na pewno się nie pomylisz. Bo z numeracja różnie bywa,np w butach Lacoste jest nieco wyższa. Najlepiej patrzeć na długość wkładki,to niezawodny sposób.

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
Guest 1sport

Śmiało polecam zakupy w Internecie. Ostatnio robiłem zamówienie na sportsdirect.co.uk. Mają w końcu możliwość dostawy obuwia do Polski. U mnie było to o tyle łatwe, że zdarzało się mi kupować buty w Wielkiej Brytanii. Rozmiary zawsze były ok.

• 2 weeks later...

Witam ja kupuję buty na internecie w skpelie ... :censored:... i przyjemnością mogę wam polecić ponieważ nają ogromny wybór butów męskich w atrakcyjnych cenach a zwrot jest bezproblemowy także POLECAM

... :censored:...

Edited by nie_problem
- w tym wątku nie promujemy sklepów, lecz dyskutujemy na temat sensu kupowania obuwia przez internet.