mohican Posted October 27, 2012 Report Share Posted October 27, 2012 To tez wypociny jesienne jeszcze nie bylo okazji psmigac w nich bo juz po urlopie {krytyka mile widziana} 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted October 27, 2012 Report Share Posted October 27, 2012 No ja nie będę umiał Cię tu krytykować Fajnie zrobiona podeszwa i piękny profil, a Małżonka pewnie wniebowzięta ... Może kiedyś zamówię kilka par ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
makowiec Posted October 27, 2012 Report Share Posted October 27, 2012 Czy małżonka ma indiańskie imię? Mam nadzieję, że to nie Długa Racica. Ogólnie mokasyn, to dla mnie jeden z niewielu butów którego na nogę nie założę. No cóż każdy ma jakiegoś złego ducha. Cóż powiedzieć. Zeb McCain miałby czym handlowiec z Indianami. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
difer Posted October 27, 2012 Report Share Posted October 27, 2012 No spoko!.Precyzyjnie, czysto wykonane tylko poco te doszywki do podeszwy? a może nam zdradzisz z kąd to zainteresowanie obówiem rdzennej poulacji ameryki północnej HOUK!. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AXE316 Posted October 27, 2012 Report Share Posted October 27, 2012 Spoko . Wszelka krytyka będzie skrupulatnie moderowana - jakby co Nie wiem co powiedzieć ? Skończyłem właściwie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts