vincent Posted October 20, 2012 Report Share Posted October 20, 2012 Nie wiedziałem, że to możliwe, a jednak. Przypadkowo natknąłem się na tekścik poniżej i wam tu wklejam. Gdzieś u nas można kupić szklane pantofle, nie mówie, że zaraz z 24-karatowym złotem? "szewc gwiazd Pasquale Fabrizio stworzył limitowaną kolekcję pantofli ze szkła i złota. Tak, tak. To nie futurystyczna wizja na papierze, to rzeczywistość. Szkło jest najlepszej jakości (Murano) - wytrzymałe i kolorowe. Przyozdobione zostało 24-karatowym złotem, bo jakby inaczej. Obcas wykonano ze stali, a wszystko opleciono modnymi materiałami i ozdobami. Dzieło szewca to sztuka couture. Nie ma dwóch takich samych par z kolekcji Q by Pasquale. Różnią się zarówno szczegółami, jak i kolorem szkła. Pięcioletnia ciężka praca nad kolekcją dała zaskakujące rezultaty. Z pewnością wpisał się tymi projektami w historię mody i sztuki szewskiej." tekst z wp.pl Dodatkowo wrażenie robi opakowanie tych butów. Sprzedawane są w szklanych skrzynkach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AXE316 Posted October 20, 2012 Report Share Posted October 20, 2012 To chyba zasługuje na osobny temat ? http://qbypasquale.com/ Ceny w tej klasie - nie taki szok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tynkowa7 Posted October 26, 2017 Report Share Posted October 26, 2017 Jestem ciekawa czy w tych butach da się chodzić czy są one raczej do patrzenia Ale jak widać, pomysłowość nie zna granic i zapewne amatorki takich projektów już się znalazły gdzieś na świecie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulka Posted April 18, 2018 Report Share Posted April 18, 2018 Ja się prawdopodobnie nie znam na modzie , ale to jedne z najbrzydszych butów, jakie kiedykolwiek widziałam Nie jestem na to gotowa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts