Guest art Posted October 17, 2012 Report Share Posted October 17, 2012 Pytanie dokładnie jak w temacie. Ile kosztowały wasze najdroższe buty jakie mieliście? Jaka to była marka? czy bylyście z nich zadowoleni? Tutaj możecie podzielić się swoimi spostrzeżeniami na ten temat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted October 17, 2012 Report Share Posted October 17, 2012 Już miałem się chwalić, ale to pytanie do Pań haha Znam taką, która ma buty za 2500 PLN i prawie nigdy ich nie zakłada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincent Posted October 17, 2012 Report Share Posted October 17, 2012 Zwykle jest tak, że to Ty jesteś sponsorem tych butów, więc dlaczego się nie pochwalić? Kiedyś będąc w Kairze namówiono mnie na kupno damskich butów z węża. Wtedy nie wiedziałem, że to w ogóle nielegalne, a co gorsza można za to beknąc na granicy. Nie zdawalem sobie też sprawy, że to węże jakieś dzikie, myślałem, że normalnie jakoś hodowane czy coś. Dałem pannie za te buty 350 euro po ostrym targowaniu. Potem miałem rozwolnienie na granicy przy celnikach, ale jakoś się udało. Nie uważam tego za szczęsliwy zakup wiedząc to co teraz wiem, ale po prostu piszę, ile wydałem:-/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest art Posted October 18, 2012 Report Share Posted October 18, 2012 Ha ! No właśnie to dobry pomysł Panowie też się mogą wypowiadać ile kosztowały najdroższe buty ich partnerek:) To znacznie wzbogaci ten temat:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts