Guest LEszEK Posted October 14, 2012 Report Share Posted October 14, 2012 Witam . Zakupiłem sobie buty Demara M-7 Alpy Gtx (Mon 6479) z nubuku - poczytałem posty na ten temat ,buty na nogi i drogę. Pierwsze wnioski - brudzi się to jak cholera ! But dobrze trzyma się na nodze , wygodny ale co dalej - w tym tempie to po tygodniu będzie czarno - szary . Help Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted October 14, 2012 Report Share Posted October 14, 2012 Cześć, ...są w zasadzie dwie opcje, przy czym każda ma swoje plusy i minusy: Zaprawa tłuszczowa, o której na forum sporo - optymalna i skuteczna, ale kosztem "zlicowania" i przyciemnienia skóry Czyszczenie + Impregnacja Nano Protectorem: Omnidaim Saphir Saphir Nano Protector lub Tarrago Nano Protector pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest belzebub Posted October 14, 2012 Report Share Posted October 14, 2012 Ja mysle ze mozna też uzyc spray NOVADRY który mozna kupic decathlon lub spray ANTIAQA firmy cocine bez obawy ze zmieni kolor buta a napewno zabezpieczy przed szybkim brudzeniem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest LEszEK Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 Dzięki za pomoc - klamka zapadła jutro do sąsiada po wosk (może jeszcze ma ) a póżniej zaprawa tłuszczowa zgodnie z sugestią nie_problem . Dzięki belzebub ale te specyfiki załatwią tylko sprawę brudzenia a idzie zima ....... Trzeba się zabezpieczyć! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts