nie_problem Posted October 10, 2012 Report Share Posted October 10, 2012 Właściwie wszystko widać na fotkach Buty generalnie zadbane, ale skóra już twarda i nieco wysuszona. Usunięte zostały warstwy impregnatów zalegające na skórze, skóra pooddychała, została dogłębnie odżywiona, natłuszczona, odzyskano głębię koloru i po solidnej polerce, połysk Jak właściciel opowie coś więcej o tych butach - będzie update pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack Vein Posted January 16, 2013 Report Share Posted January 16, 2013 Gdzie można dorwać takie piekności? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted January 16, 2013 Author Report Share Posted January 16, 2013 Dziś pewnie tylko na zamówienie u kilku Warszawskich Mistrzów, o których znajdziesz trochę informacji na forum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted February 10, 2013 Author Report Share Posted February 10, 2013 Miałem kilka zapytań na priv, więc spróbowaliśmy pozyskać nieco więcej informacji na temat tych butów Cytuję za właścicielem: Oficerki były zrobione na zamówienie u Szewca - Pana Sułeckiego, który specjalizował się w szyciu takich pięknych oficerek. Były zrobione w 1947r. Pierwszemu właścicielowi oficerki te służyły 50 lat, a ja jako drugi właściciel posiadam je od lat 15 i jestem z nich bardzo zadowolony. Po renowacji odzyskały swą świetność oraz wygląd. Będą służyły jeszcze moim dzieciom, które będą w nich chodziły. Bardzo jestem zadowolony ... Tak wyglądają moje oficerki w wieku 65 lat. Właściciel M. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts