Guest art Posted October 5, 2012 Report Share Posted October 5, 2012 Pytanie w sumie dla pań, ale może panowie też mają coś w tej kwestii do powiedzenia. Jakie są wasze ulubione marki rajstop? Czy macie swoje ulubione firmy? Czemu wybieracie akurat je, a nie produkty konkurencji? Zapraszam do wymiany opinii. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest marakesch Posted October 6, 2012 Report Share Posted October 6, 2012 Fakt, pytanie do pań, choć są pewnie faceci, co też noszą Mi moja zwykle pisze na kartce, co mam kupić, bo jak nie napisze, to potem działam sam, a mój gust niekoniecznie pokrywa się z biurowym stylem mojej pani. Zwykle jednak na kartce jest napisane Gatta i Marylin. Cenowo raczej znośnie, więc nie narzekam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincent Posted October 7, 2012 Report Share Posted October 7, 2012 No cóż na szczególne okazje to polecam rajstopy firmowane nazwą (nie wiem czy to nazwa jakiejś linii czy producenta) BACI. Całkiem ciekawe wzory i myślę, że spodobać mogą się nie tylko Paniom, a może właśnie przede wszystkim spodobają się panom:-) Ceny nie są jakoś wielce wygórowane, ale te kilkadziesiąt złotych minimum trzeba wyłożyć. Myślę, że warto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Lolo Posted October 25, 2012 Report Share Posted October 25, 2012 ja już od wielu lat kupuję rajstopy i pończochy firmy Gatta. Mam do nich największe zaufanie, Jak kupuję produkty tej firmy to wiem, że będą dobre gatunkowo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
małgorzata Posted July 28, 2016 Report Share Posted July 28, 2016 Pytanie w sumie dla pań, ale może panowie też mają coś w tej kwestii do powiedzenia. Jakie są wasze ulubione marki rajstop? Czy macie swoje ulubione firmy? Czemu wybieracie akurat je, a nie produkty konkurencji? Zapraszam do wymiany opinii. gatta!!! bez konkurencyjna;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts