Wilku Posted October 3, 2012 Report Share Posted October 3, 2012 Witam. Poszukuję modelu butów adidas , które służa do grania w piłkę nożną bądź do treningów halowych. Nie wiem jaki model to jest. Znam ich wygląd. Są to buty za kostkę wyglądają właściwie jak sama stopa. Bardzo mi się podobają więc chciałbym je sobie zakupic Pomożecie ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
e-sportowe.pl Posted October 3, 2012 Report Share Posted October 3, 2012 Cześć Wilku, Obawiam się, że zbyt mało danych. Albo opisz wszystko co zapamiętałeś z detalami, albo pokaż coś podobnego. Po opisie jaki podałeś, ciężko stwierdzić, że są to w ogóle buty do piłki nożnej (za kostkę?). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wilku Posted October 4, 2012 Author Report Share Posted October 4, 2012 Cześć. Tak jednak raczej to nie są buty do nogi tylko do hali. Chodzę na boks i 2 kolegów ma takie buty ale nie chcę się ich pytać o model bo trochę słabo to będzie wyglądało.. Buty są Adidasa za kostkę bardzo przylegajądo nogi prawktycznie jakby ich nie było tylko sama podeszwa.. Gdybym miał jakieś zdjęcia to oczywiście bym dał ale tak to nie powiem Wam na razie niczego więcej bo nie ma co :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted October 4, 2012 Report Share Posted October 4, 2012 EEE nie wstydź się - pytaj chłopaków. Nawiążesz kontakt będzie dobrze Albo strzel im fotkę z poziomu podłogi Jeżeli to buty bokserskie, to może coś ... ? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wilku Posted October 4, 2012 Author Report Share Posted October 4, 2012 Bardzo podobne do tych Lecz mój kumpel grał w podobnych w piłkę nożną już nie rozumiem :| BTW: Jaki to jest model ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest 3BUTY Posted October 5, 2012 Report Share Posted October 5, 2012 Model bardzo kiepski,przede wszystkim nie nadają się do gry w piłkę nożną,są mało wygodne. Szukaj butów o podeszwie halowej,ale obowiązkowo przed kostkę. Wtedy na pewno się sprawdzą w praktyce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wilku Posted October 6, 2012 Author Report Share Posted October 6, 2012 nie_problem podasz mi model tych butów ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted October 6, 2012 Report Share Posted October 6, 2012 Wybacz, przegapiłem Proszę bardzo: ADIDAS "Box Hog" http://alejka.pl/buty-bokserskie-adidas-box-hog-rozmiar-40-2-3.html pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest SportowiecPL Posted October 10, 2012 Report Share Posted October 10, 2012 lekkie i wygodnie mają super stan materiału, właśnie te co kolega podał link. Widziałęm takie u adamka na treningu nie wiem czy taki model ale podobny. Ogólnie ma sporo rzeczy adika. takie tapout cena około 160 zł też bokserskie, wytrzymałe, podobno dobre.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts