bart Posted October 3, 2012 Report Share Posted October 3, 2012 Witam, chcielibyśmy podzielić się z Wami naszym nowym projektem. Jesteśmy bardzo ciekawi Waszych opinii. Buty w tym przypadku nie są szyte a klejone i szpilkowane. Pozdrawiamy 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
e-sportowe.pl Posted October 3, 2012 Report Share Posted October 3, 2012 Najciekawsza będzie opinia klienta, który w nich będzie chodził Dobrze byłoby zobaczyć je na nodze. Na obejrzeniu pierwszej fotki jakoś nie przypadły mi do gustu, ale jak spojrzałem na drugą, zacząłem myśleć pozytywniej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
makowiec Posted October 3, 2012 Report Share Posted October 3, 2012 (edited) Ciekawe "buciki". Przywodzą mi na myśl takie - przepraszam za określenie - buty Fileas'a Fogg'a. Jak dla mnie zbyt brązowe. Akurat ten kolor nie bardzo przypadł mi do gustu. Oczywiście chylę czoła przed ich twórcą. Nie wiem dlaczego ale tło bardziej mnie rozpaliło. Edited October 3, 2012 by makowiec Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
difer Posted October 3, 2012 Report Share Posted October 3, 2012 Podoba mi się szycie elementów, gdyby to był półbut był by ok ale ta wysokość, trąci myszką,but dla konesera. Kołki rzadko rozstawione, tylko w dwóch rzędach, ale kto się na tym teraz zna? . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
e-sportowe.pl Posted October 3, 2012 Report Share Posted October 3, 2012 difer, czy możesz coś więcej o rozstawieniu kołków opowiedzieć, albo pokazać na przykładach jak to powinno wyglądać, by było optymalnie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
difer Posted October 3, 2012 Report Share Posted October 3, 2012 Proszę bardzo,buty mają mniej więcej 48lat,nieużywane,nie klejone za wyjatkiem noska i napiętka klejem kościanym. Opowiedzieć o rozstawieniu kołków to sprawa warsztatu,kołki grubsze ,dłurzsze ,łatanie ,regeneracja,zelowanie uf.... . 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted October 3, 2012 Report Share Posted October 3, 2012 Szacunek z racji wieku - to są buty, że hej. Nie jestem fachowcem, ale faktycznie kołkowanie tego typu robi wrażenie. Co do wysokości - takie pewnie było życzenie klienta. Wszak buty pod zamówienie. Osobiście również wolałbym półbuty. I mi w przeciwieństwie do makowca, kolor przypadł do gustu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts