Guest marakesch Posted October 1, 2012 Report Share Posted October 1, 2012 Nie wiem, kto wymyślił coś tak potwornego, ale o ile żyje, powinni go zaprowadzić na szafot. Nic mnie tak nie irytuje i nie obrzydza, jak te potworne podkolanówki/skarpetki. Zwlaszcza, jak wychodzą gdzieś spod nogawki spodni lub nie daj Boże sukienki. Nie wiem, czy wśród kobiecej garderoby można znaleźć coś równie odpychającego, nie bez powodu w slangu nazywa sie to coś "antygwałtami". Czlowiek ma ochotę na ucieczkę, gdy coś takiego widzi na nodze. A fe, wprowadzić odgórny zakaz noszenia tego paskudztwa! Kto za? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted October 1, 2012 Report Share Posted October 1, 2012 haha Na razie szukam pozytywów Jakieś muszą być, skoro towaru nie wycofano z obiegu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincent Posted October 3, 2012 Report Share Posted October 3, 2012 Uważam, że przesadzasz, trzeba dostrzegać piękno wszędzie:-) Mnie osobiście odrzucają sytuacje, w których widzę, że z buta wystają te wkladki tzw, stópki. Kurde, czy naprawde nie mozna ich jakoś dopasować, żeby nie wystawały. Tylko czekać, kiedy faceci do mokasynów zaczną to nosić. A tu dla ciebie fota specjalnie, w tym kierunku powinnismy zmierzać:-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
e-sportowe.pl Posted October 3, 2012 Report Share Posted October 3, 2012 To nie jest jednak kwestia podkolanówek. Przecież można i w ten sposób: http://www.uniface.pl/Podkolanowki-sa-sexy-g2976-7443 Chyba negatywnie się nastawiłeś. To musi siedzieć gdzieś w podświadomości Szukaj dobrych stron, a nie patrzysz tam gdzie ciemno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincent Posted October 3, 2012 Report Share Posted October 3, 2012 Nie wiem jak kolegę, ale kot mnie przekonał:-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest marakesch Posted October 13, 2012 Report Share Posted October 13, 2012 A mnie nie, bo na tych słit fociach są podkolanówki, ładne, kolorowe, zgrabne. Ja miałem na myśli te tradycyjne antygwałty, najczęściej czarne lub cieliste zrobione z materiału rajstopowego z taką paskudną gumką (jak sądzę, gumka jest po to, by żylaki, które i tak widać na nodze, po ściśnięciu były widoczne jeszcze bardziej). To jest porażka i każdy, kto mówi że nie, zaprzecza obiektywnej prawdzie oraz dobrym obyczajom na ulicy! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Lolo Posted October 25, 2012 Report Share Posted October 25, 2012 mi tez się wydaję że trochę przesadzasz. No fakt nie są one za seksowne, ale one nie są stworzone do tego żeby sexy wyglądać. I zapewne jak dziewczyna będzie szła na randkę, czy spotkanie zukochanym to raczej nie założy tych podkolanówek (bo ja bym nie założyła), ale tak nacodzień to co ci przeszkadza, niech sobie noszą. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zofiakwiat88 Posted August 9, 2016 Report Share Posted August 9, 2016 Ja się cieszę, że wymyslono podkolanowki, i skarpety rajstopowe. Gdyby nie one to stopy od butow miałabym całe obtarte. Trzeba tez umiec wybrać te dobrej jakości. Ja polecam ... SPAM ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
martynalove Posted October 21, 2016 Report Share Posted October 21, 2016 Osobiście uważam, że pod spodnie why not? Jeśli ich nie widać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kruszynka Posted January 24, 2017 Report Share Posted January 24, 2017 Takie podkolanówki pod spodnie jak najbardziej jeszcze do czółenek. Dobrze ,że ktoś to wymyślił bo co byśmy nosili skarpetki do butów na obcasie to by była porażka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts