Jump to content

Skarpetki, podkolanówki antygwałty

Guest marakesch
 Share

Recommended Posts

Guest marakesch

Nie wiem, kto wymyślił coś tak potwornego, ale o ile żyje, powinni go zaprowadzić na szafot. Nic mnie tak nie irytuje i nie obrzydza, jak te potworne podkolanówki/skarpetki. Zwlaszcza, jak wychodzą gdzieś spod nogawki spodni lub nie daj Boże sukienki. Nie wiem, czy wśród kobiecej garderoby można znaleźć coś równie odpychającego, nie bez powodu w slangu nazywa sie to coś "antygwałtami". Czlowiek ma ochotę na ucieczkę, gdy coś takiego widzi na nodze. A fe, wprowadzić odgórny zakaz noszenia tego paskudztwa! Kto za?

Uważam, że przesadzasz, trzeba dostrzegać piękno wszędzie:-) Mnie osobiście odrzucają sytuacje, w których widzę, że z buta wystają te wkladki tzw, stópki. Kurde, czy naprawde nie mozna ich jakoś dopasować, żeby nie wystawały. Tylko czekać, kiedy faceci do mokasynów zaczną to nosić. A tu dla ciebie fota specjalnie, w tym kierunku powinnismy zmierzać:-)

14kun7.jpg

• 2 weeks later...
Guest marakesch

A mnie nie, bo na tych słit fociach są podkolanówki, ładne, kolorowe, zgrabne. Ja miałem na myśli te tradycyjne antygwałty, najczęściej czarne lub cieliste zrobione z materiału rajstopowego z taką paskudną gumką (jak sądzę, gumka jest po to, by żylaki, które i tak widać na nodze, po ściśnięciu były widoczne jeszcze bardziej). To jest porażka i każdy, kto mówi że nie, zaprzecza obiektywnej prawdzie oraz dobrym obyczajom na ulicy!:p

• 2 weeks later...

mi tez się wydaję że trochę przesadzasz. No fakt nie są one za seksowne, ale one nie są stworzone do tego żeby sexy wyglądać. I zapewne jak dziewczyna będzie szła na randkę, czy spotkanie zukochanym to raczej nie założy tych podkolanówek (bo ja bym nie założyła), ale tak nacodzień to co ci przeszkadza, niech sobie noszą.

• 3 years later...
  • 2 months later...
  • 3 months later...
Guest kruszynka

Takie podkolanówki pod spodnie jak najbardziej jeszcze do czółenek. Dobrze ,że ktoś to wymyślił bo co byśmy nosili skarpetki do butów na obcasie to by była porażka.