Maria Posted September 23, 2012 Report Share Posted September 23, 2012 Wydaje mi się, że nikt się tego nie spodziewa. Gdy przeanalizowałam sytuację, sama byłam w ogromnym szoku. Tej Jesieni na allegro dominuje dość nietypowe obuwie, booo.... KALOSZE. Jednak nie są to zwykłe kalosze. Najlepsza Włoska Produkcja - jak zapewniają sprzedawcy To cudownie obuwie prezentuje się następująco: Szczerze? Moim zdaniem szału nie ma, jednak ludzie zwariowali na ich punkcie. Na JEDNEJ aukcji allegro sprzedało się aż 85 sztuk - aukcja jeszcze trwa. Włoskie kalosze kosztujące 79,99 aktualnie biją resztę damskich butów na łopatki. Co wy o tym sądzicie? Zapłaciłybyście tyle pieniędzy za kalosze, które nieznacznie różnią się od zwykłych "filcaków" po 5 złotych ? Dla zainteresowanych, link do jednej z aukcji: http://allegro.pl/made-in-italy-kalosze-kozaki-gratis-ocieplacze-38-i2611168060.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted September 23, 2012 Report Share Posted September 23, 2012 Początkowo myślałem, że to oficerki Ale na ostatniej fotce - sznurowane kalosze ... ? No proszę Ja tam prosty chłop jestem, dla mnie kalosze do na ryby, albo na grzyby Widzę jednak, że ten trend trwa już kolejny rok. Cóż ... może jednak coś w tym jest. Kiedyś widziałem jedną Panią w kaloszach, która prezentowała się naprawdę ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
e-sportowe.pl Posted September 23, 2012 Report Share Posted September 23, 2012 A zastanawia mnie czy lepiej sprzedają się kalosze czy jednak EMU i EMUpodobne w sezonie jesienno zimowym Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
difer Posted September 23, 2012 Report Share Posted September 23, 2012 Dzisiaj pierwszy dzień jesieni, a już wiemy jaki buty sprzedają się najlepiej?, gumiaki, stylizowane na oficerki do konnej jazdy. Ręce i nogi się uginają Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
e-sportowe.pl Posted September 23, 2012 Report Share Posted September 23, 2012 One na pierwszej fotce naprawdę przypominają skórzane oficerki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maria Posted September 24, 2012 Author Report Share Posted September 24, 2012 Dzisiaj pierwszy dzień jesieni, a już wiemy jaki buty sprzedają się najlepiej?, gumiaki, stylizowane na oficerki do konnej jazdy. Ręce i nogi się uginają Wiesz . . . Ja odbieram końcówkę sezonu letniego, jako początek Jesiennego, zwłaszcza, że w tym roku lato nie dawało Nam zbyt dużo ciepła, zwłaszcza na koniec. Dobra, a tak na poważnie, to jestem wróżką One na pierwszej fotce naprawdę przypominają skórzane oficerki Może i tak wyglądają, ale zapewniam, że są to najzwyklejsze kalosze. Z resztą masz link do aukcji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheryl Posted October 8, 2012 Report Share Posted October 8, 2012 No, tak szału nie ma, przynajmniej dla mnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincent Posted October 17, 2012 Report Share Posted October 17, 2012 Czytam, że teraz buty z rodzaju "must have" musza mieć gadzie wzorki, czyli jakieś łuski wężowe, krokodyle, tudzież żabie przebicia. Takie ponoć schodzą na pniu i każda szanująca sie pani w wieku od 15 do 50 lat z jedną parkę powinna ze sobą lub na sobie mieć. Pozostaje cieszyć sie, że do mody męskiej moda ta nie dotarła. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maria Posted October 29, 2012 Author Report Share Posted October 29, 2012 Rozumiem, że te buty "must have" to właśnie kalosze o których mowa w temacie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest 1sport Posted December 9, 2012 Report Share Posted December 9, 2012 Kalosze "robione" na oficerki może są i oryginalne, ale do czego je nosić? Chyba tylko do wąskich dżinsów. Ostatnio modne zrobiły się botki. Można je nosić do wszystkiego. W zależności od fasonu, i do stroju biznesowego, i do mniej konwencjonalnego. Jest tyle wzorów, że każda pani znajdzie coś dla siebie, niezależnie od wieku, wzrostu, postury i planowanych wydatków. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts