Jump to content

Najlepiej sprzedające się buty tej Jesieni to . . .

Maria
 Share

Recommended Posts

Wydaje mi się, że nikt się tego nie spodziewa.

Gdy przeanalizowałam sytuację, sama byłam w ogromnym szoku.

Tej Jesieni na allegro dominuje dość nietypowe obuwie, booo....

KALOSZE.

Jednak nie są to zwykłe kalosze. Najlepsza Włoska Produkcja - jak zapewniają sprzedawcy :)

To cudownie obuwie prezentuje się następująco:

1.JPG

2.JPG

3.JPG

6.JPG

7.JPG

Szczerze? Moim zdaniem szału nie ma, jednak ludzie zwariowali na ich punkcie.

Na JEDNEJ aukcji allegro sprzedało się aż 85 sztuk - aukcja jeszcze trwa.

Włoskie kalosze kosztujące 79,99 aktualnie biją resztę damskich butów na łopatki.

Co wy o tym sądzicie?

Zapłaciłybyście tyle pieniędzy za kalosze, które nieznacznie różnią się od zwykłych "filcaków" po 5 złotych ?

Dla zainteresowanych, link do jednej z aukcji:

http://allegro.pl/made-in-italy-kalosze-kozaki-gratis-ocieplacze-38-i2611168060.html

:) Początkowo myślałem, że to oficerki :)

Ale na ostatniej fotce - sznurowane kalosze ... ?

No proszę :)

Ja tam prosty chłop jestem, dla mnie kalosze do na ryby, albo na grzyby :)

Widzę jednak, że ten trend trwa już kolejny rok. Cóż ... może jednak coś w tym jest.

Kiedyś widziałem jedną Panią w kaloszach, która prezentowała się naprawdę ... :wub:

Dzisiaj pierwszy dzień jesieni, a już wiemy jaki buty sprzedają się najlepiej?, gumiaki, stylizowane na oficerki do konnej jazdy.

Ręce i nogi się uginają

Wiesz . . . Ja odbieram końcówkę sezonu letniego, jako początek Jesiennego, zwłaszcza, że w tym roku lato nie dawało Nam zbyt dużo ciepła, zwłaszcza na koniec. :)

Dobra, a tak na poważnie, to jestem wróżką :ph34r:

One na pierwszej fotce naprawdę przypominają skórzane oficerki :)

Może i tak wyglądają, ale zapewniam, że są to najzwyklejsze kalosze. Z resztą masz link do aukcji :)

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Czytam, że teraz buty z rodzaju "must have" musza mieć gadzie wzorki, czyli jakieś łuski wężowe, krokodyle, tudzież żabie przebicia. Takie ponoć schodzą na pniu i każda szanująca sie pani w wieku od 15 do 50 lat z jedną parkę powinna ze sobą lub na sobie mieć. Pozostaje cieszyć sie, że do mody męskiej moda ta nie dotarła.

post-451-0-94396400-1350504600_thumb.jpg

• 2 weeks later...
  • 1 month later...

Kalosze "robione" na oficerki może są i oryginalne, ale do czego je nosić? Chyba tylko do wąskich dżinsów. Ostatnio modne zrobiły się botki. Można je nosić do wszystkiego. W zależności od fasonu, i do stroju biznesowego, i do mniej konwencjonalnego. Jest tyle wzorów, że każda pani znajdzie coś dla siebie, niezależnie od wieku, wzrostu, postury i planowanych wydatków.