Jump to content

Buty dla polityków - w czym chodzą elity?

nie_problem
 Share

Recommended Posts

To już choroba - oglądając relację w TV z politykami w roli głównej, prędzej czy później nachodzi mnie to samo pytanie - ciekawe jakie buty nosi? :)

Poszperałem i trafiłem na ciekawą stronę.

W związku z tym na początek może spróbujmy po amerykańsku :)

sm-lincoln-shoe.pngsm-roosevelt-shoe.pngsm-wilson-shoe.pngsm-harding-shoe.pngsm-eisenhower-shoe.png

sm-kennedy-shoe.pngsm-carter-shoe.pngsm-reagan-shoe.pngsm-bush-shoe.pngsm-clinton-blue-shoe.png

sm-clinton-cap-shoe.pngsm-bush2-shoe.pngsm-Obama-shoe.pngsm-Obama-shoe-box.pngsm-Lincoln-inspired-boot.png

sm-Lincoln-inspired-boot-box.png

lincoln-shoe.jpg

roosevelt-shoe.jpg

wilson-shoe.jpg

harding-shoe.jpg

eisenhower-shoe.jpg

kennedy-shoe.jpg

carter-shoe.jpg

reagan-shoe.jpg

bush-shoe1.jpg

clinton-blue-shoe.jpg

clinton-cap-shoe.jpg

bush-shoe1.jpg

Obama-shoe-box.jpg

Lincoln-inspired-boot-obama.jpg

Lincoln-inspire-obamad-boot-box.jpg

Obama-shoe.jpg

No to które najbardziej Wam pasują? :)

Na samej stronie zdecydowanie więcej informacji i fotki w większej rozdzielczości:

http://shoesofthepresidents.com

No i oczywiście pytanie - w jakich butach prezentują się inni politycy?

pozdrawiam

• 3 weeks later...
Guest SportowiecPL

ciekawe ile takie jego lacie kosztują ? Podobno się nie rozdrabnia, jak jego limuzyna jest k wyposażona, że jak by był koniec świata to by mógł być pod wodą niej do 2 dni; D

Faza żeby słyszeć, co dzieje się na zewnątrz musi używać mikrofonu tak szczelne ma autko; D

Ciekawe, co nosi w butach? Jak james Bond pewnie, ale na bank ma jakiś nadajnik GPS to na?100%.Jak by ktoś go porwał, znaczy uprowadził? E.. Niebieski metalik buciki podobają mi się śmigałbym, jednak żeby takie mieć musiałbym pracować 25 h na 24.

starczy mi mój zestaw 12 par aktywnych butów; D?

• 4 weeks later...

Buty najwyższego gatunku, dla polityków? Niekoniecznie, nazewnictwo nawiązuje do największych przywódców amerykańskiej polityki, jednak "buty dla polityków" temat trochę mylący. Również jestem ciekaw cen tych butów, choć ich wysokojakościowe wykonanie z pewnością świadczy, że należą do górnej półki.

• 2 months later...

Właśnie moim pierwszym pytaniem byłoby po w jakiej są cenie,ile kosztują takie buty bo domyślam się,że nie są zbyt tanie:) W końcu to wybrane modele dla elity. Oprócz tych fioletowych z zamszu każda propozycja bardzo mi się podoba,trafia w mój gust.

• 1 month later...