nie_problem Posted September 20, 2012 Report Share Posted September 20, 2012 To już choroba - oglądając relację w TV z politykami w roli głównej, prędzej czy później nachodzi mnie to samo pytanie - ciekawe jakie buty nosi? Poszperałem i trafiłem na ciekawą stronę. W związku z tym na początek może spróbujmy po amerykańsku No to które najbardziej Wam pasują? Na samej stronie zdecydowanie więcej informacji i fotki w większej rozdzielczości: http://shoesofthepresidents.com No i oczywiście pytanie - w jakich butach prezentują się inni politycy? pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
e-sportowe.pl Posted September 21, 2012 Report Share Posted September 21, 2012 http://www.dailynk.com/english/read.php?cataId=nk02300&num=157 No i Obama jak widać Nike ... a może Mizuno? http://www.deccanchronicle.com/channels/world/north-america/obama-takes-seven-point-lead-over-romney-opinion-poll-157 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest SportowiecPL Posted October 7, 2012 Report Share Posted October 7, 2012 ciekawe ile takie jego lacie kosztują ? Podobno się nie rozdrabnia, jak jego limuzyna jest k wyposażona, że jak by był koniec świata to by mógł być pod wodą niej do 2 dni; D Faza żeby słyszeć, co dzieje się na zewnątrz musi używać mikrofonu tak szczelne ma autko; D Ciekawe, co nosi w butach? Jak james Bond pewnie, ale na bank ma jakiś nadajnik GPS to na?100%.Jak by ktoś go porwał, znaczy uprowadził? E.. Niebieski metalik buciki podobają mi się śmigałbym, jednak żeby takie mieć musiałbym pracować 25 h na 24. starczy mi mój zestaw 12 par aktywnych butów; D? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
majki29 Posted October 31, 2012 Report Share Posted October 31, 2012 Buty najwyższego gatunku, dla polityków? Niekoniecznie, nazewnictwo nawiązuje do największych przywódców amerykańskiej polityki, jednak "buty dla polityków" temat trochę mylący. Również jestem ciekaw cen tych butów, choć ich wysokojakościowe wykonanie z pewnością świadczy, że należą do górnej półki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted October 31, 2012 Author Report Share Posted October 31, 2012 Generalnie eleganckie, klasyczne obuwie średniej/dobrej jakości to obecnie wydatek rzędu 200 - 500 Euro. Jak się poszpera i poczyta, to pewnie taniej można również coś ciekawego trafić. Z drugiej strony - można oczywiście szybować wyżej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest 1sport Posted January 12, 2013 Report Share Posted January 12, 2013 Właśnie moim pierwszym pytaniem byłoby po w jakiej są cenie,ile kosztują takie buty bo domyślam się,że nie są zbyt tanie:) W końcu to wybrane modele dla elity. Oprócz tych fioletowych z zamszu każda propozycja bardzo mi się podoba,trafia w mój gust. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
buciki Posted February 25, 2013 Report Share Posted February 25, 2013 Nie dziwię się że buty dla polityków są tak drogie . Muszą sensownie wyglądać przed kamerami , a kwota 400 euro to nie jest dużo jak na ich zarobki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts