nie_problem Posted September 17, 2012 Report Share Posted September 17, 2012 Nie widziałem jeszcze dziecięcych Myślę, że spodobałyby się niemal każdemu małemu ... i małej każdej też REEBOK VERSA PUMP (KIDS) http://www.sneakerfreaker.com/sneaker-releases/Reebok-Versa-Pump-kids/ Widzę, że na aukcjach nieco inne wersje też funkcjonują: http://allegro.pl/listing.php/search?category=0&change_view=1&order=bd&sg=0&string=REEBOK+VERSA+PUMP Zawsze miałem słabość do "pompek" w tych butach ... pssssssst pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maria Posted September 27, 2012 Report Share Posted September 27, 2012 Kolorkami, te zdobyły moje uznanie: Dodatkowy PLUS - nie widzę sznurówek, a co za tym idzie - nie ma ich, idąc dalej - nie trzeba wiązać butów. Oczywiście, nie żebym była jakoś wielce leniwa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
e-sportowe.pl Posted September 27, 2012 Report Share Posted September 27, 2012 Trafiłaś w sedno. Buty bez sznurowadeł - na rzepy, albo tego typu właśnie poszukiwane są stale przez młode mamy. Ale może warto jednak rozwijać manualne umiejętności maluchów, bo później nastolatki nie wiedzą jak buty sobie zasznurować Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheryl Posted October 8, 2012 Report Share Posted October 8, 2012 Buty fajne, a w pewnym wieku brak sznurowadeł to same plusy, mój syn uczył się wiązać sznurowadła, kiedy wybierał się do pierwszej klasy, dał radę ALe motywacja była doskonała: buty do grania w piłkę są tylko wiązane, więc jeśli nie nauczysz się wiązać, to nici z grania w klubie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrazer Posted September 19, 2016 Report Share Posted September 19, 2016 Te oryginalne zawsze droższe ale na dłużej;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts