Boots Posted September 11, 2012 Report Share Posted September 11, 2012 Witam gdzie mogę dostać takie obuwie w rozmiarze 42- 43 ? wszystkie kowbojki jakie widzę np na allegro mają obcas 3 cm jak buty garniturowe co mi się nie podoba, chciałbym kupić takie jak np diora 6,5 cm gdzieś w necie są czy YSL? najlepiej by było gdyby taki H&M czy deichmann wrzucił to do normalnej sprzedaży aż masakra jakaś żeby facet musiał się tak nakombinować chcąc nabyć męskie obuwie na wyższym obcasie :/ dzięki za odpowiedzi pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted September 11, 2012 Report Share Posted September 11, 2012 Witaj. Może, któryś z linków podanych w tym wątku Cię zainteresuje: http://www.wbutach.pl/topic/513-meskie-buty-na-podwyzszonym-obcasie/page__p__3401__hl__podwy%C5%BCszonym__fromsearch__1#entry3401 pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boots Posted September 12, 2012 Author Report Share Posted September 12, 2012 (edited) Spoko tylko już widać kochane zalety naszego kraju, kobiety sobie mogą kupić dowolne obcasy za cenę do 200zł, a facet jak chce mieć MĘSKIE buty na obcasie to musi już iść w setki tysiące szyć ręcznie chore to jest, ale zresztą jak wiele rzeczy u nas. ciekawe swoją drogą że jak taki Dior wypuścił buty takie to jakoś projektanci szyjący dla tańszych sklepów nie zrobili butów w tym stylu, czy chociażby droższe firmy jak np bardzo dobre ECCO, a jak np coś chanel wyjdzie to od razu dziewczyny dostają, odnoszę wrażenie że faceci u nas są traktowani jak ludzie drugiej kategorii pod względem mody butów, bo owszem koszule podkoszulki czy spodnie wszelakie do wyboru ale buty wszystkie do 3 cm obcas porażka, ciekawe tylko co wpływa na ten stan rzeczy. Edited September 12, 2012 by Boots Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boots Posted September 12, 2012 Author Report Share Posted September 12, 2012 a tak apropo poszukuję czegoś w tym stylu http://www.sarenza.co.uk/jeffery-west-muse-cards-chelsea-s775586-p0000048433 moim zdaniem bardzo męskie i proszę bardzo już widać nasze zacofanie u nas nie ma takich butów raczej, a londyn pierwszy lepszy sklep z brzegu wybrałem i są, nawet w londyńskich sklepach zauważyłem że można sobie wybrać w wyszukiwarce wysokość obcasa w butach męskich co w polsce nie możliwe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted September 12, 2012 Report Share Posted September 12, 2012 No i niestety podejrzewam, że pozostanie Ci weekendowy wyjazd/wylot zakupowy, albo zamówienie drogą internetową obuwia z przesyłką do PL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boots Posted September 13, 2012 Author Report Share Posted September 13, 2012 Tak tylko one kosztują koło 800zł, a jakoś powinno być to normalne że tak jak dziewczyny mogą sobie kupić obcasy dowolne nawet za 100zł tak i my powinniśmy mieć taką możliwość i nie wiem dalej co wpływa na taki stan rzeczy w polsce może mi ktoś rozwieje uprzejmie moje myśli byłbym wdzięczny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vel Posted September 13, 2012 Report Share Posted September 13, 2012 (edited) Na asos mają teraz kilka promocji które mogą Cię zainteresować. Zerknij tutaj: klik Edited September 13, 2012 by Vel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted September 13, 2012 Report Share Posted September 13, 2012 Jeffery West Już dawno sobie postanowiłem, że coś sobie od niego sprawię Jeszcze nie teraz ... ale Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boots Posted September 13, 2012 Author Report Share Posted September 13, 2012 Dobra kij z tym, obcasy sobie kupię w Anglii za rok jadę, a tą zimę żeby się ludziom nie narażać przechodzę w butach które do mnie właśnie lecą UGG classic tall czekoladowe, pozdr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts