e-sportowe.pl Posted September 3, 2012 Report Share Posted September 3, 2012 Oczywiście po czasie zorientowałem się, że nie została nawet jedna para i teraz szukam Szukam konkretnie modelu Peril w czerni lub brązie - gdyby ktoś coś gdzieś - proszę o cynk. Tak buty wyglądają: Chodzi o tę kolekcję: Jakbyście gdzieś widzieli, proszę o cynk. Poszukiwany rozmiar 44. pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AXE316 Posted September 3, 2012 Report Share Posted September 3, 2012 No i mam kolejną miłość Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted September 3, 2012 Report Share Posted September 3, 2012 Naprawdę są świetne. Szkoda, że niedostępne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
e-sportowe.pl Posted September 3, 2012 Author Report Share Posted September 3, 2012 Właśnie sprawdziłem. Ostatnie pary w rozmiarze 40 zeszły za 279 PLN - rewelacyjna cena jak na te buty. Jeszcze przerzucę magazyn, ale jak coś się gdzieś zapodziało to myślę małe rozmiary właśnie 40 lub 41. Gdyby coś się znalazło dam znać, może ktoś z forumowiczów skorzysta. pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AXE316 Posted September 3, 2012 Report Share Posted September 3, 2012 42 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest SportowiecPL Posted October 8, 2012 Report Share Posted October 8, 2012 Buty miadzą wszystko co stanie na drodzę, mistrz w skali światowej Caterpillar! no nie ma nic lepszego, kolor, dostoswanie wszystko, zakończenia, szew! no super wszystko w najlepszej jakości , tonacji i tego wyglądu co cieszy oko. jak but mie się podoba to mam taki dziwny odróch ;D jak zdejmuje buty stawiam je łądnie na swoim miejscu odchodzę / wchodze do domu, zawsze spoglądam na nie z około 2 metrów oczywiście odwracając się po chwili ;D patrząc i podzwiam jakie są ładne ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted October 8, 2012 Report Share Posted October 8, 2012 Kurczę - trochę się boję ... ale też spróbuję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest SportowiecPL Posted October 13, 2012 Report Share Posted October 13, 2012 nie ma czego ;D to tylko but, on nie gryzie, może i takie wymyślą gryzące ;D Albo takie co pokażą nam najkrótszą drgoę do domu, fajnie by takie były. Pewnie chinczyk już coś wymyślił, po takiej ilości ryżu wszystko wiedzą, super... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts