nie_problem Posted August 28, 2012 Report Share Posted August 28, 2012 Informacje hiHeel – be YOUnique. Misja hiHeel umożliwia Ci zakupienie dokładnie takiej pary butów, o jakiej zawsze marzyłaś. Zaproponuj własny wzór kolorystyczny lub wybierz jeden z designów naszych projektantów. Każda para jest dostępna tylko w jednym lub kilku egzemplarzach! Wszystkie buty są wykonywane i malowane ręcznie, z największą starannością. Opis firmy hiHeel – be YOUnique. hiHeel to pierwszy polski sklep, w którym możesz zakupić ręcznie malowane buty o wyjątkowym, unikalnym wzorze kolorystycznym. Wykonujemy obuwie ręcznie - tylko na indywidualne zamówienie, według designu naszych projektantów lub pomysłu klientki. Ręcznie malowane - hiHeel hand painted hiHeel: gwarancja unikalności Każda para obuwia hiHeel jest ręcznie wykonywana i malowana - na oryginalny wzór stworzony przez naszych projektantów albo zgodnie z indywidualną koncepcją klienta. Wybierz gotowy projekt – każdy dostępny wyłącznie w kilku lub kilkunastu egzemplarzach. Zaprojektuj własny wzór malowania - stworzymy dla Ciebie jedyne takie buty na świecie! Z myślą o Tobie Buty hiHeel powstają w naszym firmowym studiu obuwniczym. Każda para jest ręcznie wytwarzana na zamówienie, z wykorzystaniem wysokiej klasy materiałów, takich jak delikatna kozia skóra. Obuwie jest malowane z wykorzystaniem ekologicznych farb, profesjonalnych aerografów oraz szerokiej gamy pędzli artystycznych. Proces dekorowania zwykle trwa do 5 dni; następnie buty są pozostawiane na kilka dni do wyschnięcia. Najpóźniej po 20 dniach od złożenia zamówienia obuwie jest gotowe do wysyłki. Jesteś jedyna w swoim rodzaju. Podkreśl swoją wyjątkowość z obuwiem hiHeel hand painted http://hiheel.eu http://www.facebook.com/hiheelprojekt Dodam jeszcze tylko, że kontakt z firmą jest przesympatyczny, zatem ze swojej strony gorąco polecam pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AXE316 Posted August 28, 2012 Report Share Posted August 28, 2012 No to powiedz co powiedzieli a nie ściskasz to w sobie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted August 28, 2012 Author Report Share Posted August 28, 2012 Na razie jest plan Jak coś uda się ustalić, będziesz wiedział - nie pękaj Aha Ten egzemplarz malowany był Farbkami Tarrago. I kolejny szykowany jest specjalnie na wrześniowe Targi w Poznaniu - ciekaw jestem jak się będą prezentowały Mam nadzieję, że "zaniebawem" HiHeel będzie miał u nas swój dział ... ale na razie Ciiiichooo Sza 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AXE316 Posted August 28, 2012 Report Share Posted August 28, 2012 Czyli nos mnie nie zawodzi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted September 4, 2012 Author Report Share Posted September 4, 2012 Dwa nowe projekty HiHeel Na butach farby Tarrago. A buty będzie można obejrzeć z bliska - Targi Poznańskie, 11-13 września na stoisku MULTIRENOWACJA.PL - Pawilon 7, stoisko nr 12: http://www.wbutach.p...ndpost__p__7760 A teraz buty Jest nadzieja, że przed Targami jeszcze coś zaprezentujemy A może ktoś ma fajny pomysł na ciekawy motyw Retro, Vintage? pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted September 17, 2012 Author Report Share Posted September 17, 2012 Kilka fotek z Targów Mody w Poznaniu (09.2012) z HiHeel w roli głównej. Można było podotykać i pomierzyć Dla mnie buty bomba, ale czy Paniom się podobają? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogusia27 Posted September 27, 2012 Report Share Posted September 27, 2012 Naprawdę każda para jest robiona ręcznie? Bo coś nie bardzo chce mi się w to wierzyć. Jeżeli tak, to nie ma nigdzie na świecie dwóch takich samych par, zgadza się? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted September 27, 2012 Author Report Share Posted September 27, 2012 Obstawiam, że tak to właśnie jest Ale może, zaraz pojawi się tu przedstawiciel HiHeel i sam się będzie tłumaczył, bo ze mnie słaby rzecznik haha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HIHEEL Posted September 28, 2012 Report Share Posted September 28, 2012 Oto i przedstawiciel HiHeel z odpowiedziami na wszystkie pytania. Rzeczywiście, każda para naszych butów jest i wykonywana, i malowana ręcznie. Gdzie tkwi haczyk? Otóż wykonujemy tylko od jednej do kilku par każdego modelu. Malujemy według własnych pomysłów bądź życzenia klienta. Faktycznie jeśli ktoś zamówi malowane buty hi Heel może spać spokojnie, będzie miał jedyną taką parę na świecie. Do każdego projektu podchodzimy indywidualnie. Produkcja hurtowa nie wchodzi w grę. Nie stosujemy żadnych półśrodków - nasze obuwie to od początku do końca fachowa, pełna artyzmu ręczna robota.Określcie, jak mają wyglądać Wasze buty, a my je wykonamy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
e-sportowe.pl Posted September 28, 2012 Report Share Posted September 28, 2012 I mamy jasność Tu co poniektórzy myśleli, że to buty ręcznie malowane ... a tu się okazuje, że również wykonanie buta to hand made. Optymalnie - Respect. myslałbym już o własnym projekcie, ale gdzie ja w szpilkach pójdę? Trzymam kciuki są rozwój, bo widać jest tu pasja. pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted September 28, 2012 Author Report Share Posted September 28, 2012 Witamy serdecznie na forum W końcu hi Heel jest z nami To ja podpytam może na początek o skóry. Z jakich skór obuwie jest wykonywane i czy są tu jakieś opcje? Jakie jest pochodzenie skór? (Krajowe? Importowane?) Czy w przypadku dostarczenia przez klienta skóry, np. egzotycznej- podejmujecie się realizacji wykonania obuwia z takiej skóry? Dorzucę kilka fotek, które wpadły mi w łapy ostatnio I coś, co wygląda dość tajemniczo ... Może hi Heel uchyli rąbka tajemnicy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maria Posted September 28, 2012 Report Share Posted September 28, 2012 (edited) Też chciałam zapytać czy buty są malowane ręcznie Bogusia jak zwykle mnie uprzedziła Oto i przedstawiciel HiHeel z odpowiedziami na wszystkie pytania. Rzeczywiście, każda para naszych butów jest i wykonywana, i malowana ręcznie. Gdzie tkwi haczyk? Otóż wykonujemy tylko od jednej do kilku par każdego modelu. Malujemy według własnych pomysłów bądź życzenia klienta. Faktycznie jeśli ktoś zamówi malowane buty hi Heel może spać spokojnie, będzie miał jedyną taką parę na świecie. Do każdego projektu podchodzimy indywidualnie. Produkcja hurtowa nie wchodzi w grę. Nie stosujemy żadnych półśrodków - nasze obuwie to od początku do końca fachowa, pełna artyzmu ręczna robota.Określcie, jak mają wyglądać Wasze buty, a my je wykonamy. Za to naprawdę wielki szacunek, pierwszy raz się z takim czymś spotkałam. Jestem zdziwiona, ale i zarazem pełna obaw, bo przecież za takie buciki cena nie będzie zbyt niska, prawda? PYTANIA: 1. Jeżeli chciałabym zamówić u Was parę butów ręcznie malowanych, ile za nie zapłacę? (mniej więcej) 2. Istnieje możliwość podesłania własnego projektu? 3. Jeżeli odpowiedź na drugie pytanie brzmi TAK, to ile kosztowałyby mnie takie buty? (mniej więcej) Z góry dziękuję za odpowiedzi edit: właśnie doczytałam, że można podsyłać projekty, więc drugie pytanie nie ważne Poproszę o odpowiedź na 1 i 3. Edited September 28, 2012 by Maria Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HIHEEL Posted September 29, 2012 Report Share Posted September 29, 2012 Witamy serdecznie na forum W końcu hi Heel jest z nami To ja podpytam może na początek o skóry. Z jakich skór obuwie jest wykonywane i czy są tu jakieś opcje? Jakie jest pochodzenie skór? (Krajowe? Importowane?) Czy w przypadku dostarczenia przez klienta skóry, np. egzotycznej- podejmujecie się realizacji wykonania obuwia z takiej skóry? Dorzucę kilka fotek, które wpadły mi w łapy ostatnio I coś, co wygląda dość tajemniczo ... Może hi Heel uchyli rąbka tajemnicy? Co do skór to kozie oraz cielęce. Kozie skóry to w głównej mierze importowany towar, zaś cielęce produkt krajowy. Na ten moment nie mamy doświadczenia w produkcji obuwia ze skór egzotycznych. Kto wie, może to ulec zmianie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HIHEEL Posted September 29, 2012 Report Share Posted September 29, 2012 Też chciałam zapytać czy buty są malowane ręcznie Bogusia jak zwykle mnie uprzedziła Za to naprawdę wielki szacunek, pierwszy raz się z takim czymś spotkałam. Jestem zdziwiona, ale i zarazem pełna obaw, bo przecież za takie buciki cena nie będzie zbyt niska, prawda? PYTANIA: 1. Jeżeli chciałabym zamówić u Was parę butów ręcznie malowanych, ile za nie zapłacę? (mniej więcej) 2. Istnieje możliwość podesłania własnego projektu? 3. Jeżeli odpowiedź na drugie pytanie brzmi TAK, to ile kosztowałyby mnie takie buty? (mniej więcej) Z góry dziękuję za odpowiedzi edit: właśnie doczytałam, że można podsyłać projekty, więc drugie pytanie nie ważne Poproszę o odpowiedź na 1 i 3. Witam, postaram się odpowiedzieć na wszystkie pytania. Buty hi Heel ręcznie malowane to przedział cenowy od 500 zł. Oczywiście iż realizujemy projekty według pomysłu klienta, to hi Heel jest dla Was. Na cenę indywidualnie pomalowanego buta składa się kilka czynników jak: - stopień skomplikowania motywu - to także czas jaki potrzebujemy aby stworzyć te "jedyne" - ilość kolorów które musimy użyć aby namalować dany motyw. Cena to od 600zł. Każda para która opuszcza nasz zakład jest wyjątkowa. Staramy się w każdej coś zmienić, dzięki temu mogę śmiało stwierdzić iż nie ma i nie będzie dwóch identycznych. Uważamy to za zaletę. Ile razy kupujecie drogie buty a później okazuje się że koleżanka ma te same? Na pewno każdej z Was taka sytuacja się zdarzyła. Przytoczę tu pewną historię: Miało to miejsce już jakiś czas temu, Pomalowaliśmy całą serię butów na różne motywy. Jak sprawdzić jak się zachowują farby? Dać do testów.. Poprosiliśmy nasze znajome o przetestowanie danego im obuwia. Z malowanymi motywami nic się nie stało. Pytamy zatem o opinie na temat naszej produkcji. Jedna z testerek zostawiła specjalnie te buty na wesele. Po weselu spotykamy się a Ona taka szczęśliwa: - wiesz co przez te buty to ja byłam w centrum uwagi a nie panna młoda ! Wszystkie dziewczyny mnie pytały skąd takie mam? Tak wygląda założenie butów hi Heel. To naprawdę cieszy! Pozdrawiam hi Heel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted September 29, 2012 Author Report Share Posted September 29, 2012 Ładna historia, więcej tej Pani nikt już na wesele nie zaprosi Ale ja trochę z innej beczki - myślę, że powinniście się skupić nie na gościach weselnych, a na pannie młodej Linia butów ślubnych dla Panny młodej w kolorach white, ecru z delikatnym motywem, albo motywem pasującym do wiązanki może trafić na podatny grunt Wszyscy wiemy, że podczas organizacji ślubu pieniędzy się nie oszczędza, a to właśnie Panna Młoda zrobi wszystko, by być w centrum uwagi i by na fotkach prezentować się wyjątkowo wyjątkowo Niejeden salon sukien ślubnych chciałby mieć również takie buty w swojej ofercie, choćby na wystawie. Ładna modelka w sukni + buty HiHeel na nogach - już widzę kampanię reklamową i nową modę ... zagalopowałem się? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maria Posted September 30, 2012 Report Share Posted September 30, 2012 Rozumiem. Bardzo dziękuję za kompleksową odpowiedź na wszystkie moje pytania. W takim razie. Gdzie mogłabym podesłać wzór do oszacowania ceny butów? Będzie mnie to coś kosztowało? Jeżeli tak to ile? Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HIHEEL Posted October 1, 2012 Report Share Posted October 1, 2012 Proszę o wysłanie wzoru na adres hiheel@hiheel.eu. Oszacowanie kosztów oczywiście nic nie kosztuje. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogusia27 Posted October 1, 2012 Report Share Posted October 1, 2012 Proszę o wysłanie wzoru na adres hiheel@hiheel.eu. Oszacowanie kosztów oczywiście nic nie kosztuje. Pozdrawiam W sumie ja też byłabym zainteresowana jakąś tańszą parą. Czy również mogłabym wysłać swój wzór na podany przez Was adres? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
e-sportowe.pl Posted October 2, 2012 Report Share Posted October 2, 2012 Myślę, że to standardowa procedura. Śmiało wysyłałbym projekt bez pytania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
e-sportowe.pl Posted October 2, 2012 Report Share Posted October 2, 2012 Myślę, że to standardowa procedura. Śmiało wysyłałbym projekt bez pytania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogusia27 Posted October 2, 2012 Report Share Posted October 2, 2012 @up Dobrze dziękuję. W takim razie odpalam Painta i kombinuje Ty już wysłałeś swój projekt? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheryl Posted October 5, 2012 Report Share Posted October 5, 2012 Jakże się ciesze, ze nasz dobroduszny wujaszek Gugle mnie tu przywiódł. Gdyby nie on nie znałabym tych boskich butów. Gratuluję pomysłu i ogromnej pasji z jaką tworzycie te małe arcydzieła. Ach! I zazdroszczę przeokropnie testerkom butów . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogusia27 Posted October 6, 2012 Report Share Posted October 6, 2012 A właśnie . . . Może jest możliwość zostania taką testerką? Zgrabne nóżki i tak dalej . . . Mogłoby wyjść z tego coś bardzo ciekawego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HIHEEL Posted January 9, 2013 Report Share Posted January 9, 2013 Już wkrótce w HIHEEL! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HIHEEL Posted January 9, 2013 Report Share Posted January 9, 2013 F1! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts