nie_problem Posted August 28, 2012 Report Share Posted August 28, 2012 Na początek: ALEXANDER MCQUEEN X PUMA PREVIEW Nie wszystkie mi się widzą, ale ... coś bym wybrał O te Więcej: http://www.sneakerfreaker.com/sneaker-releases/Alexander-Mcqueen-X-Puma-Preview/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
e-sportowe.pl Posted September 2, 2012 Report Share Posted September 2, 2012 PUMA Suede Archive Eco Żyj kolorowo Puma Benecio w różnych wersjach: PUMA Evo Ducati LO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest 3BUTY Posted September 3, 2012 Report Share Posted September 3, 2012 Stylizacja firmy Puma jakoś nie bardzo do mnie przemawia... Ewentualnie te niebieskie jeszcze są do zaakceptowania,natomiast cała reszta jak dla mnie mocno średnia... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted September 3, 2012 Author Report Share Posted September 3, 2012 Rzecz gustu Do mnie te trafiają: Lacoste24_pl , a możesz przedstawisz własne propozycje, uzasadniając wybór? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
e-sportowe.pl Posted September 3, 2012 Report Share Posted September 3, 2012 Puma posiada w swojej ofercie również pozycje zdecydowanie ciekawsze i pod względem stylistycznym, jak i jakościowym. Niestety dziś głównym argumentem dla klienta jest cena, więc w tym kierunku idzie oferta sprzedawców. Droższe, a co za tym idzie lepsze pozycje kurzą się na półkach z małymi wyjątkami. Buty Lacoste celują przede wszystkim w nieco bardziej zasobne kieszenie i mają oczywiście swoich zwolenników. Wydaje mi się jednak, że profil klienta docelowego jest tu ciut inny. Nie da się jednak ukryć, że w ofercie jest sporo butów godnych uwagi. Czy Lacoste24_pl zarekomenduje nam jakieś wyjątkowo wyjątkowe pozycje? Przyznam, że nie mam doświadczenia w temacie, a chętnie poszerzę horyzonty pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest 3BUTY Posted October 5, 2012 Report Share Posted October 5, 2012 (edited) Może nie tyle celują w zasobne portfele,ile wyznaczają nową jakość i styl. Puma chce zrobić coś podobnego,ale co z jakością/? Wystarczy dotknąć buty Lacoste oraz Pumy- każdy odczuje różnicę Sam wygląd to rzecz gustu,moim zdaniem puma ma gorszy design i tyle. E-Sportowe,chętnie podam kilka modeli,wstawie zdjęcia butów od nas z Lacoste24.pl i zobaczysz czy Tobie również się spodobają. Oczywiście profil klienta jest nieco inny. Edited October 5, 2012 by 3BUTY Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted October 5, 2012 Author Report Share Posted October 5, 2012 Mało istotne co nam, Wam się podoba Myślę, że i Puma, i Lacoste ma modele niższe i wyższe ... ale faktycznie rynek weryfikuje wszystko Lacoste24_pl - śmiało wrzucaj propozycje, byle bez linków do sklepu. Jeżeli chcesz reklamować swoją działalność - zgłoś się na priv ustalimy detale i możemy zaproponować dział dla Lacoste24 w Pasażu handlowym, jak pozostałe firmy. pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest SportowiecPL Posted October 10, 2012 Report Share Posted October 10, 2012 buty jak są niebieskie to mi miadzą [beeep]... kocham taki styl, buty fajne, jednak te z futerkei mjak jakiś japan styl. Nie wiem nie nałożył bym tego, jednak widziałęm takie ukogoś chłopaka jakiegoś z lekka wyglądał na takiego stylowca. Czerowne MQ także fajne, lubie pod kostkę i niskie na maxa. Widać wygodne, i czytałem i nich mają dobrą opinię, ktoś napisał że mało wytrzymałę. Nie można ocenić wytrzymałości każdy co innego w nich robi. Więc dla mnie taka opinia to nie opinia. super buciki i materiał Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts