Jump to content

Vans - trampki pełną gębą :)

nie_problem
 Share

Recommended Posts

Dosyć ciekawa stylizacji,przypominajaca buty Lacoste. MNei osobiście nie przekonuje gruba i w dodatku biała podeszwa. Bardzo szybko zacznie się brudzić. Sam trampki przyzwoite.

• 1 month later...
Guest SportowiecPL

niebieskie są super ;) podchodza mi takim oldschoolem amerykańskim. Nie wiem jak wam , ale mi tak..

niebieskie łądne, niskie, no supcio. Ciekawe jak na desce się w nich jedzi. No nie wiem narazie męczę zimowe buty, zmiany są bo prawie kupiłem inne a dostałę link do super butów.

Jak kupię dam foto ;D

fajne buciki naprawdę - ciekawe jak w praktyce ?

• 3 weeks later...

Co do tego, co pisał autor posta, nie zgadzam się z tymi "ohami" i "achami" na temat tych vans-ów. Dlaczego? Ten właśnie model kupił mój znajomy. Minus? Każde wyjście na miasto kończyło się 30 minutowym "szorowaniem". Ja rozumiem, że o buty trzeba dbać, ale ta biała podeszwa i dużo białego elementu, sprawia, że stawiają je w niekorzystnej sytuacji.

To nie specjalnie minus butów czy projektu - to "oczywista oczywistość", że białe elementy (nie tylko w obuwiu) wymagają zaangażowania :)

Jeżeli ów znajomy narzeka po zakupie z tego powodu, pretensje może mieć tylko do siebie, gdyż sam dokonał wyboru.

Myśląc w sposób, w jaki przedstawiłeś sprawę:

dużo białego elementu, sprawia, że stawiają je w niekorzystnej sytuacji

... nie powinno produkować się białych podeszw, białych elementów, białych butów, białych spodni, białych samochodów ... :)

A co z suknią ślubną? Też się brudzi :)

Dziś wybór mamy na tyle szeroki, że naprawdę nie musimy decydować się na to, co akurat stoi na półce. Zakup zwyczajnie trzeba przemyśleć pod kątem własnych oczekiwań, praktyczności, możliwości, przeznaczenia obuwia, jakości i warunków, w jakich będą eksploatowane.

Białe elementy zdecydowanie nie stawiają tych butów w niekorzystnym świetle. Jedni będą zachwyceni, inni wręcz przeciwnie i ci drudzy nie powinni kupować tych butów :)

• 2 months later...

Racja,jednak niestety w większości przypadków mamy do czynienia właśnie z białymi podeszwami w poszczególnych modelach butów. Same Vansy budzą nieco kontrowersji,jednym nie podoba się podeszwa,innym sam materiał z jakiego są wykonane. Ostatnio z Ecco można kupić fajne trampki,model nazywa się Collin.

• 4 weeks later...

Jeżeli mam być zupełnie szczery,to najbardziej do gustu przypadły mi te brązowe,jednak grubość podeszwy jest przerażająca... Nie trafiają do końca w mój styl,ale jak wiadomo różne są gusta i guściki:)