Jump to content

Damskie Trampki - Adidas, Nike, Reebok ... i inne

nie_problem
 Share

Recommended Posts

Akurat wersje damskie, ale męskie też bywają ciekawe :)

Te na przykład bardzo mi się widzą - szkoda, że takie małe :(

Adidas Honey Hook

4.jpg

http://www.pocoboso.pl/producent/990-trampki-adidas-honey-hook-w-.html

Adidas Forum

adidas_forum_md_casual.jpg

adidas_forum_md_casual_v.jpg

Adidas Top Ten Hi

adidas_top_ten_hi_sleek.jpg

Adidas Midiru Court Mid

adidas_midiru_court_mid.jpg

Adidas Honey Hook i ta wersja też mi się widzi :)

adidas_honey_hook.jpg

http://reluctantstylista.com/article/my-current-obsession-high-cut-basketball-inspired-sneakers

Ten naturalny lub zbliżony do naturalnego kolor skóry ma jednak coś w sobie :)

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...

Ostatnio łaziłem po galeriach z moją kobietą, co jest dla mnie sporym wyzwaniem i zarazem torturą, ale w sklepach obuwniczych po prostu wymiękałem. Zwykle trampki, naprawdę nic szczególnego, tyle że z krokodylkiem z boku ponad 6 stów. Nie, że jestem jakiś skąpy, rozumiem tez, że za marką musi iść cena, ale kurde - to są zwykłe, gumowe trampki. Jak takie coś, nie myślę tylko o krokodylku, może kosztować 630 złotych. Rozumiem kozaczki, botki, czy nawet szpilki, ale trampek. Nigdy!

Guest marakesch

To kupuj adidasa/pumy/nike w cenach w miarę rozsądnych o ugruntowanej renomie i jakości. Ale nie narzekaj, te trampeczki z fotki kosztują 750 złotych. Doceń, to co masz:-)

post-452-0-43901700-1349550959_thumb.jpg

Edited by marakesch

Ostatnio łaziłem po galeriach z moją kobietą, co jest dla mnie sporym wyzwaniem i zarazem torturą, ale w sklepach obuwniczych po prostu wymiękałem. Zwykle trampki, naprawdę nic szczególnego, tyle że z krokodylkiem z boku ponad 6 stów. Nie, że jestem jakiś skąpy, rozumiem tez, że za marką musi iść cena, ale kurde - to są zwykłe, gumowe trampki. Jak takie coś, nie myślę tylko o krokodylku, może kosztować 630 złotych. Rozumiem kozaczki, botki, czy nawet szpilki, ale trampek. Nigdy!

Ha, bo to nie trampki, ale krokodylek tyle kosztuje :), a ten jest nieaml pod ochroną :)

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...

No to masz buty wobec których kieruje się moje zainteresowanie. Proszę napisz o nich coś więcej.

Pokaż proszę jak buty prezentują się na nogach, chociażby w wątku bieżącym, lub w tym:

http://www.wbutach.pl/topic/260-w-jakich-butach-dzis-chodze/

Czy stosunkowo jasna cholewka nie ciemnieje po złapaniu wilgoci?

Czym je pielęgnujesz, czyścisz?

Czy nie masz problemu z utrzymaniem w czystości białej wyściółki? Dla mnie wnętrze powinno być zawsze ciemne :)

• 2 months later...
  • 3 weeks later...
Guest Dorotka92

o ja,mój pierwszy post napisałam w dziale dla chłopców,przepraszam.Dziewczyny mam do was pytanie czy ktoś spotkał się z butami CK? czy one są dobrej jakości?Zainteresowały mnie buty nowe na allegro link lecz nie wiem czy ta firma robi również dobre buty,czy któraś z was miała okazje kiedyś nosić buciki CK?