nie_problem Posted August 24, 2012 Report Share Posted August 24, 2012 Chodzą Panie i szukają, bo jak basket to zazwyczaj typowo męskie rozmiary i kolory A może tak róż? “Think Pink” Nike Hyperdunk+ http://sneakernews.com/2012/08/18/think-pink-nike-hyperdunk/ Nike Zoom LeBron Soldier VI “Think Pink” http://sneakernews.com/2012/08/24/nike-zoom-lebron-soldier-vi-think-pink/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maria Posted September 23, 2012 Report Share Posted September 23, 2012 Przyznam szczerze, że nie wyglądają one najgorzej, jednak jeżeli grałabym w kosza, to zdecydowanie wybrałabym coś z męskiego działu. Jakoś nie za bardzo widzi mi się różowy kolor. Lecz wiadomo: Są gusta i guściki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted September 23, 2012 Author Report Share Posted September 23, 2012 Cześć Maria, a zdradź nam co konkretnie z męskiej półki byś ściągnęła? Ciekawość mnie zżera, jak oferta koszykarska widziana jest damskim okiem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maria Posted September 24, 2012 Report Share Posted September 24, 2012 Zapewniam Cię, że to nie jest nic niezwykłego. Powiedzmy: albo Ale bardziej te drugie. Muszę przyznać, że kolor i sam krój bardzo mi się podoba. A może Ty chcesz mi taki prezencik zrobić? ;> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogusia27 Posted September 27, 2012 Report Share Posted September 27, 2012 Niestety nie zgodzę się z Tobą moja droga. Prawdziwa kobieta, powinna nosić buty stworzone właśnie dla niej. Nie mam nic do męskiego obuwia, ale my kobiety musimy trzymać się razem, pięknie reprezentując Nasz "gatunek" 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted September 27, 2012 Author Report Share Posted September 27, 2012 Ale bardziej te drugie. Muszę przyznać, że kolor i sam krój bardzo mi się podoba. A może Ty chcesz mi taki prezencik zrobić? ;> Jeszcze nie byliśmy na pierwszej randce, a ja już za portfel się łapię Szybkie czasy A co do butów koszykarskich ... rozejrzę się w wolnej chwili za czymś, ze smakiem i spróbuję Cię przekonać, bo Twoje propozycje jednak nie trafiły do mnie i do Bogusi jak widać też nie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted September 27, 2012 Author Report Share Posted September 27, 2012 No to kilka ciekawszych pozycji w mojej ocenie dla dziewczyn i kobiet na parkiecie: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maria Posted September 28, 2012 Report Share Posted September 28, 2012 Jeszcze nie byliśmy na pierwszej randce, a ja już za portfel się łapię Szybkie czasy A co do butów koszykarskich ... rozejrzę się w wolnej chwili za czymś, ze smakiem i spróbuję Cię przekonać, bo Twoje propozycje jednak nie trafiły do mnie i do Bogusi jak widać też nie Czyli rozumiem, że zostałam zaproszona? Co do butów - każdemu podoba się co innego. Tak było, będzie i pozostanie. Z Twoich nowych propozycji z przyjemnością wciągnęłabym te: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest SportowiecPL Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 to takie oczo je.... ale ogólnie ok, różowe spoko są takie na lansie, na hiphopie, na luzie.,.. hehe widziałęm takie w sklepie nie wiem jakiej marki dokładnie ale chyba nike. Oświetlone jak by to był king boot ;D nie no spoko, podobno wygodne tak pisze opinia na sklepie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts