Sato Posted August 15, 2012 Report Share Posted August 15, 2012 Witam wszystkich forumowiczów Chce zakupić buty Nike Circuit Trainer z linku poniżej. Prosze państwa o podanie swoich opinii na temat tych butów http://moda.allegro.pl/nike-circuit-trainer-44-5-od-sport-only-i2546208515.html Dziękuje i pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted August 27, 2012 Report Share Posted August 27, 2012 Moja subiektywna opinia - nie kupuję. Za białe, niskoprofilowana podeszwa - nie dla mnie. Zaraz uświnię, zniszczę, zmasacruję Model sam w sobie raczej solidny. Podpytywałem swego czasu o opinię w zaprzyjaźnionym sklepie. Nie odnotowano reklamacji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest 3BUTY Posted September 3, 2012 Report Share Posted September 3, 2012 Podeszwa w porzalku,ja akurat lubię niższe profile. Jedyna prrzeszkoda to sam kolor- zobaczysz jak szybko zaczną się brudzić. Tutaj potzrebujesz od razu dobrych środków do pielegnacji obuwia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts