patryk3743 Posted August 12, 2012 Report Share Posted August 12, 2012 Witam. Zastanawiam się nad kupnem tych właśnie butów. Wcześniej przeważnie kupowałem Nike, jak i moi znajomi. Niestety kilku osobom Nike zaczęły się szybko "rozwalać", w tym mi i teraz chcę się przerzucić na coś innego. Miał ktoś do czynienia z Lacoste? Czy są wytrzymałe i nie rozlecą mi się po 4 miesiącach chodzenia? Pomóżcie ;p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
patryk3743 Posted August 13, 2012 Author Report Share Posted August 13, 2012 Czy ta strona żyje??? Jakby się ktoś obudził to jeszcze pytanie, czy ładniejsze białe czy czarne? http://oryginalnebuty.pl/lacoste-evershot-cr-spm-44874 - czarne http://oryginalnebuty.pl/lacoste-evershot-cr-spm-44861 - białe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted August 13, 2012 Report Share Posted August 13, 2012 Myślę, że nie można uogólniać, pisząc, że Nike się rozwalają a Adidas, Puma nie, lub odwrotnie. To często kwestia modelu, czasem egzemplarza oraz sposobu użytkowania. Myślę, że każda z wymienionych marek reprezentuje zbliżony poziom. Lacoste - białe czy czarne? Dla mnie tylko czarne, dla sąsiada tylko białe Tu też zależy sprawa od gustu, przeznaczenia, odzieży do której buty będziesz chciał nosić ... Jeżeli chodzi o ten egzemplarz od razu dostrzegam duży plus - naturalna skóra, z której wykonano cholewkę Precz z syntetykami. Wybór wydaje się dobry. Jednak na pewne pytania powinieneś odpowiedzieć sobie jednak sam. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
patryk3743 Posted August 13, 2012 Author Report Share Posted August 13, 2012 Dzięki wielkie za odpowiedź. Możliwe, że jakość zależy od modelu , bo Nike Elastico sobie kupuję na WF i podobno są dobre. A co do koloru to się jeszcze zastanowię Tak w ogóle to miałem brać Adidas Porsche Design 3 ale się oczytałem o ich podeszwach ;p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted August 13, 2012 Report Share Posted August 13, 2012 Gdzie czytałeś o podeszwach Porsche Design - podaj proszę linka jak możesz? Miałem do czynienia z Porsche Design - specjalnie nie pamiętam, by były z nimi jakiekolwiek problemy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
patryk3743 Posted August 13, 2012 Author Report Share Posted August 13, 2012 http://www.wykop.pl/link/926581/adidas-porsche-design-s3-kpina-z-klientow/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted August 13, 2012 Report Share Posted August 13, 2012 Dzięki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
damiano2021 Posted August 13, 2012 Report Share Posted August 13, 2012 Witam też jestem zainteresowany zakupem tego modelu z tym ze czarnego koloru. O Adidas Porsche Design mam dobre i złe opinie. Mam białe ale poprzedniego modelu (chyba S2) i jestem bardzo zadowolony. Buciki nie do zniszczenia mimo czestego uzytkowania. No i jakieś 6 miesięcy temu pomyslalem ze skoro poprzedni model mnie zadowolil to kupie sobie nowe (czarne) z tym ze S3. Buty wygodne baaaardzo lekkie ale podeszwa tragedia. Już je wyrzuciłem bo podeszwa dosłownie przetarła się na wylot. Pozdrawiam i nie polecam Adidas Porsche Design S3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted August 13, 2012 Report Share Posted August 13, 2012 Cenna opinia użytkownika. Właśnie sprawdziłem. Miałem pozytywne doświadczenia z tą wersją: Czyli S2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
patryk3743 Posted August 16, 2012 Author Report Share Posted August 16, 2012 Eh... niestety nie wypali z tymi lacostami, bo dziś kurier dzwonił, że nie ma tego nr buta chociaż na stronie oryginalnebuty.pl był, w ogóle nie polecam sklepu. Mogli wcześniej powiedzieć a nie 3 dni od złożenia zamówienia. Jakby ktoś wiedział gdzie można jeszcze takie buty dostać to piszcie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted August 16, 2012 Report Share Posted August 16, 2012 Może serwis aukcyjny? http://allegro.pl/listing.php/search?change_view=1&order=bd&sg=0&string=Lacoste+Evershot+Cr+Spm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
patryk3743 Posted August 17, 2012 Author Report Share Posted August 17, 2012 znalazłem a lacoste24 tylko czarne więc git Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest 3BUTY Posted September 3, 2012 Report Share Posted September 3, 2012 FAjnie,że zdecydowałeś się właśnie na nie. CZarna kolorystyka doskonale nadaje się do ciodziennego użytkowania,a same buty są bardzo wygodne i stabilne,solidnie wykonane. Daj znać za jakis czas jaka jest Twoja opinia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted September 3, 2012 Report Share Posted September 3, 2012 Fajne sznurowadła Ale przecena z 2999 PLN na 199 PLN to chyba ewidentna pomyłka? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest 3BUTY Posted October 5, 2012 Report Share Posted October 5, 2012 U nas dostępny jest szeroki wybór modelów Lacoste,wiec zapraszam:) Poza tym sznurowadła to specjalny design tego modelu i stad jest także bardzo oryginalny,powszechnie lubiany. I co ważne cenowo też fajnie się prezentują. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts