Jump to content

Lacoste Evershot

patryk3743
 Share

Recommended Posts

butylacosteevershotcrsp.jpg

Witam. Zastanawiam się nad kupnem tych właśnie butów. Wcześniej przeważnie kupowałem Nike, jak i moi znajomi. Niestety kilku osobom Nike zaczęły się szybko "rozwalać", w tym mi i teraz chcę się przerzucić na coś innego. Miał ktoś do czynienia z Lacoste? Czy są wytrzymałe i nie rozlecą mi się po 4 miesiącach chodzenia? Pomóżcie ;p

Myślę, że nie można uogólniać, pisząc, że Nike się rozwalają a Adidas, Puma nie, lub odwrotnie.

To często kwestia modelu, czasem egzemplarza oraz sposobu użytkowania. Myślę, że każda z wymienionych marek reprezentuje zbliżony poziom.

Lacoste - białe czy czarne? :)

Dla mnie tylko czarne, dla sąsiada tylko białe :)

Tu też zależy sprawa od gustu, przeznaczenia, odzieży do której buty będziesz chciał nosić ... :)

Jeżeli chodzi o ten egzemplarz od razu dostrzegam duży plus - naturalna skóra, z której wykonano cholewkę :)

Precz z syntetykami.

Wybór wydaje się dobry. Jednak na pewne pytania powinieneś odpowiedzieć sobie jednak sam.

Pozdrawiam

Witam

też jestem zainteresowany zakupem tego modelu z tym ze czarnego koloru. O Adidas Porsche Design mam dobre i złe opinie. Mam białe ale poprzedniego modelu (chyba S2) i jestem bardzo zadowolony. Buciki nie do zniszczenia mimo czestego uzytkowania. No i jakieś 6 miesięcy temu pomyslalem ze skoro poprzedni model mnie zadowolil to kupie sobie nowe (czarne) z tym ze S3. Buty wygodne baaaardzo lekkie ale podeszwa tragedia. Już je wyrzuciłem bo podeszwa dosłownie przetarła się na wylot. Pozdrawiam i nie polecam Adidas Porsche Design S3

Eh... niestety nie wypali z tymi lacostami, bo dziś kurier dzwonił, że nie ma tego nr buta chociaż na stronie oryginalnebuty.pl był, w ogóle nie polecam sklepu. Mogli wcześniej powiedzieć a nie 3 dni od złożenia zamówienia. Jakby ktoś wiedział gdzie można jeszcze takie buty dostać to piszcie :)

• 3 weeks later...

FAjnie,że zdecydowałeś się właśnie na nie. CZarna kolorystyka doskonale nadaje się do ciodziennego użytkowania,a same buty są bardzo wygodne i stabilne,solidnie wykonane. Daj znać za jakis czas jaka jest Twoja opinia.

• 1 month later...

U nas dostępny jest szeroki wybór modelów Lacoste,wiec zapraszam:) Poza tym sznurowadła to specjalny design tego modelu i stad jest także bardzo oryginalny,powszechnie lubiany. I co ważne cenowo też fajnie się prezentują.