bart Posted August 6, 2012 Report Share Posted August 6, 2012 Witamy, po dłuższej nieobecności na łamach forum. Chcielibyśmy zaprezentować lotniki uszyte przez nas. Oczywiście buty są szyte na miarę. Jesteśmy bardzo ciekawi co Wy na to. Pozdrawiamy i oczywiście zachęcamy do skorzystania z naszej oferty Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest belzebub Posted August 12, 2012 Report Share Posted August 12, 2012 Jak dla mnie wykonanie troszke skopane przy takim buciku nie powinno byc widac nic a nic a na zdjęciu widac wzmocnienia ramek pod sznurówkami nawet widac podnosek który musi byc nie widoczny bo to psuje cały efekt ja bym proponował zmienic ścienienie. Jeszcze jedno na zdjęciu nr1 cos jest nie tak ze spodem. Aż boje o tego buta jak ktoś wezmie go do reki jak na zdjęciu widac tyle. Ale sam model ok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted August 14, 2012 Report Share Posted August 14, 2012 Widoczne wzmocnienia mnie rażą, ale za to kopyto już zdecydowanie fajniejsze niż w pierwszych realizacjach Pod tym względem widać postęp. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts