Strona 1 z 1
buty motocyklowe jakie , za ile
Napisano 07 luty 2012 - 21:11
szukam informacji o butach motocyklowych, sam jeżdze w Probike ale chyba to n ie jest górna półka ?
Napisano 07 luty 2012 - 21:29
Ja osobiście nie jeżdżę, ale może wątek Cię zainteresuje:
http://www.honda-cbr...lowym-t229.html
pozdrawiam
http://www.honda-cbr...lowym-t229.html
pozdrawiam
Napisano 08 luty 2012 - 20:54
To zależy jeszcze na czym jeździsz.
Jak japońcem to wybory masz do koloru nawet z tego co wiem .
Jak klasyką to nietaktem jest niektóre nawet zakładać
Onego czasu miałem zaproszenie na forum trójmiasta od kolegów - ale zbanowali mnie za małą aktywność
No trudno strata obustronna raczej - tam nawet spinka do nogawki miała znaczenie - fajne chłopaki z nich ,szkoda że tak restrykcyjnie hermetyczni
Onego czasu miałem zaproszenie na forum trójmiasta od kolegów - ale zbanowali mnie za małą aktywność
No trudno strata obustronna raczej - tam nawet spinka do nogawki miała znaczenie - fajne chłopaki z nich ,szkoda że tak restrykcyjnie hermetyczni
Napisano 08 luty 2012 - 22:09
Użytkownik AXE316 dnia 08 luty 2012 - 20:54 napisał
To zależy jeszcze na czym jeździsz.
...
...
juezdzę japońcami ale ... klasycznymi
Napisano 08 luty 2012 - 22:22
A dupa tam plastyki - kangurza skóra w motocyklowym odzieniu jest zalecana tak samo od stóp do głów nieomal 
A powiem Ci ,że impregnacja tłuszczowa chłopakom się sprawdziła - choć nijak mi to potwierdzić teraz .
A powiem Ci ,że impregnacja tłuszczowa chłopakom się sprawdziła - choć nijak mi to potwierdzić teraz .
Napisano 22 kwiecień 2012 - 13:01
Cześć,
piszę dość nietypowy temat, ponieważ o butach motocyklowych, jednak na motocykl typu cruiser
Pogląd:

Ze względu na styl motocykla nie chcę żeby były to buty typowo motocyklowe, ale w stylu jakiegoś military, "kowbojek" lub "trzewików" skórzanych
Chciałbym w nich też móc poruszać się po mieście itp. Jeszcze jedna kwestia - nie mogą być to buty zbyt wysokie.
Zależy mi na tym, żeby buty nie były wybitnie drogie (interesują mnie do kwoty około 200-300zł)
Aby Wam lepiej zobrazować czego poszukuję to wrzucam zdjęcia butów, które mi się podobają:
piszę dość nietypowy temat, ponieważ o butach motocyklowych, jednak na motocykl typu cruiser
Pogląd:

Ze względu na styl motocykla nie chcę żeby były to buty typowo motocyklowe, ale w stylu jakiegoś military, "kowbojek" lub "trzewików" skórzanych
Chciałbym w nich też móc poruszać się po mieście itp. Jeszcze jedna kwestia - nie mogą być to buty zbyt wysokie.
Zależy mi na tym, żeby buty nie były wybitnie drogie (interesują mnie do kwoty około 200-300zł)
Aby Wam lepiej zobrazować czego poszukuję to wrzucam zdjęcia butów, które mi się podobają:
Użytkownik Charin edytował ten post 22 kwiecień 2012 - 13:03
Napisano 22 kwiecień 2012 - 18:43
To nie najgorszy wybór jeśli o styl chodzi .
Jak do tego Jeansy to warto pomyśleć też nad taką spinką która nie podwiewa nogawki
Jako ,że temat istnieje już ,to skleimy to jakoś .
Jak do tego Jeansy to warto pomyśleć też nad taką spinką która nie podwiewa nogawki
Jako ,że temat istnieje już ,to skleimy to jakoś .
Napisano 22 kwiecień 2012 - 22:15
Ok, sorry za tamten wątek - w wyszukiwarce nic nie mogłem znaleźć o motocyklowym obuwiu
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1

Pomoc