Forum o Butach: Męskie buty na podwyższonym obcasie - Forum o Butach

Skocz do zawartości

• 2 stron +
  • 1
  • 2
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Męskie buty na podwyższonym obcasie Oceń temat: -----

#21 Użytkownik jest zalogowany   nie_problem 

• Zaawansowany użytkownik
  • Wyświetl galerię
  • Grupa: Administrator
  • Postów 2435

Napisano 25 styczeń 2012 - 16:47

A możesz uzasadnić? :)

Ja sam nie używam, ale jak ktoś odczuwa taką potrzebę to nie widzę przeciwskazań, Choć AXE316 ładnie gdzieś wyżej uzasadnił dlaczego nie :)

pozdrawiam
Dołączona grafika
15% rabatu dla użytkowników forum - wyślij do mnie PW, w odpowiedzi otrzymasz kod rabatowy.
0

#22 Użytkownik jest zalogowany   nie_problem 

• Wyświetl galerię
  • Postów 2435

Napisano 30 styczeń 2012 - 16:24

Można i tak:

Dołączona grafika
Dołączona grafika
15% rabatu dla użytkowników forum - wyślij do mnie PW, w odpowiedzi otrzymasz kod rabatowy.
0

#23 Użytkownik nie jest zalogowany   AXE316 

• Ten zły admin :)
  • Wyświetl galerię
  • Postów 2118

Napisano 30 styczeń 2012 - 18:55

:D dobre
Dołączona grafika

Dołączona grafika Dołączona grafika

Bądź jak Gumiś nie Gargamel choć jedno i drugie jest na G to czasami może się okazać trzecim G.
0

#24 Użytkownik nie jest zalogowany   tomasz989 

• Nowy użytkownik
  • Pip
  • Grupa: Użytkownik
  • Postów 4

Napisano 31 styczeń 2012 - 14:53

Cytat

Ile cm daje wkładka Conhpolu, i które z modeli występują w takiej opcji?
Jak się kształtują ceny obuwia w salonach tej marki?
Mierzyłeś, ale nie zdecydowałeś się - dlaczego?

7cm daje maks z tego co wiem - nie wiem dokładnie które modele, ale było ich kilka
Ceny są około 200-400zł - te buty z wkładką, które mierzyłem kosztowały 339zł

Nie zdecydowałem się, bo akurat kupowałem inne buty, te przymierzyłem z ciekawosci
0

#25 Użytkownik nie jest zalogowany   Rozczarowana 

• Nowy użytkownik
  • Pip
  • Grupa: Użytkownik
  • Postów 1

Napisano 18 luty 2012 - 21:05

Forumowicze, Chciałam Was ostrzec przed jedną z firm sprzedającą w Polsce podwyższające buty dla mężczyzn
Spoiler
. Zamówiliśmy 2 pary butów od razu zaznaczając, że jedną z nich (tą mniej wygodną) zamierzamy odesłać niestety zwrot nie był możliwy wbrew temu, co napisane było w regulaminie zwrotów. Dodatkowo mimo, ze w regulaminie sklepu była informacja, iż Sprzedawca pokrywa koszty przesyłki, do faktury została doliczona kwota 12 zł. Po naszej interwencji w tym zakresie regulamin sklepu został ZMIENIONY!! Teraz pojawił się zapis, ze przesyłka kosztuje 12 zł. Bezczelność i chamstwo!! Serdecznie NIE POLECAM ZAKUPÓW W TYM SKLEPIE!!!!!! Pozdrawiam
0

#26 Użytkownik nie jest zalogowany   AXE316 

• Ten zły admin :)
  • Wyświetl galerię
  • Postów 2118

Napisano 18 luty 2012 - 21:15

O ile jestem w stanie zrozumieć twoje rozczarowanie to jednak dobrze by było i z drugiej strony zrozumieć pewną dość prostą ekonomię mianowicie :
Jeśli np para butów kosztuje np 120 zł to przy dziesiątym niezadowoleniu klienta ( do czego w myśl ustawy ma prawo do 10 dni przy takiej formie zakupów ,zgodnie z ustawą) sprzedawca traci zwyczajnie wartość stu procent towaru .
Temat jednak jest jakby nie o tym i trudno tu być stronniczym (zwłaszcza mi jako adminowi nie właścicielowi sklepu ) w związku z czym zasłaniam nazwę sklepu i będzie widoczna dopiero po zalogowaniu .
Proszę mi się nie dziwić - pierwszy post i na razie jedyny nie koniecznie musi być wiarygodnym dla mnie jak i dla wszystkich.
Nie mniej proszę nas nie opuszczać i jeśli zajdzie uzasadniona konieczność wydzielę jako admin nawet osobny temat .

Pozdrawiam
AXE316
Dołączona grafika

Dołączona grafika Dołączona grafika

Bądź jak Gumiś nie Gargamel choć jedno i drugie jest na G to czasami może się okazać trzecim G.
0

#27 Użytkownik jest zalogowany   nie_problem 

• Wyświetl galerię
  • Postów 2435

Napisano 18 luty 2012 - 21:52

Hmmm. Relacja jednej ze stron. Ciężko się odnieść. Może doczekamy się komentarza ze strony sklepu.

Zwrot generalnie mają Państwo zagwarantowany ustawowo w ciągu 10 dni - jeżeli obuwie nie było używane. Tu nie ma odstępstw. Chyba, że czas został przekroczony, obuwie nosiło ślady użytkowania ... lub wystąpiły inne okoliczności, których nie znamy.

Wojna o 12 PLN co najmniej dziwna. Jeżeli było info o darmowej wysyłce to po prostu - sklep powinien uderzyć się w pierś, regulamin poprawić, ale pieniądze oddać.

Proponuję spokojnie sprawę omówić jeszcze z właścicielem firmy. Szkoda prądu na tego typu wojny :)

Pomijając regulaminowe i organizacyjne zawiłości - jak oceniają Państwo jakość obuwia?
Czy spełnia swoją funkcję?
Możemy liczyć na kilka fotek?

pozdrawiam
Dołączona grafika
0

#28 Użytkownik nie jest zalogowany   Krizg77 

• Usługowy Zakład Szewski w Słupsku
  • Grupa: VIP
  • Postów 262

Napisano 19 luty 2012 - 12:23

CzoŁem :lol:

...hmm MOŻE JA NIE JESTEM Z TEJ EPOKI :blink: bo im dłużej czytam, oglądam... tym jestem bardziej zawstydzony... :ph34r: może jestem zacofany... może przyszła pora: "żeby ze sceny zejść..." (Perfect)... -_-

...nie zdecydowałbym się na kupienie butów przez internet (choć czasem jest to jedyna forma)... ja muszę GO dotknąć, powąchać, poczuć...jak ON się czuje...

ps. przepraszam, może to skrzywienie zawodowe - czym prędzej udam się do jakiejś Psycholożki...albo Psychiatryczki... bo na tą pierwszą może być już za późno... :huh:

CzuWajcie :ph34r:
0

#29 Użytkownik jest zalogowany   nie_problem 

• Wyświetl galerię
  • Postów 2435

Napisano 19 luty 2012 - 14:12

Masz rację - przymiarka i analiza organoleptyczna to optimum. Jednak takie podejście mocno nas ogranicza. Ze względu na miejsce zamieszkania wybór przy takim podejściu ulega ograniczeniu. Pół biedy, kiedy mieszkasz w dużym mieście. Gorzej jak mieszkasz na peryferiach, a i czasu nie za dużo na wyjazdy zakupowe. Nie wspominam już o tym, że niektóre marki w ogóle w Polsce są niedostępne i zamawiane są nie dość, że przez internet to jeszcze poza granicami kraju (ot choćby Bexleye, które poddane były patynacji). Jest jeszcze jeden argument - cena. Konkurencja w sieci wymusza na sprzedających walkę cenową. Bywa naprawdę tanio. Jeżeli jednak nie trafisz z rozmiarem i dochodzą koszty zwrotu lub wymiany to już tak różowo być nie musi. No, ale ryzyk fizyk :)

Jak to mawiała Frau Elsa: Alles hat seine guten und schlechten Seiten :)

pozdrawiam
Dołączona grafika
0

#30 Użytkownik jest zalogowany   nie_problem 

• Wyświetl galerię
  • Postów 2435

Napisano 21 luty 2012 - 03:02

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Tu nieco lepiej widać samego buta:
Dołączona grafika

http://claymoor.blog...-inaltimea.html
Dołączona grafika
0

Udostępnij ten temat:

• 2 stron +
  • 1
  • 2